Обоснована прогноза за Манчестър Юнайтед – ПСЖ

 

Манчестър Юнайтед - ПСЖ

Обоснована прогноза за Манчестър Юнайтед – ПСЖ

Манчестър Юнайтед поглежда все по-често към старата си слава и всичко това се дължи на извършената треньорска смяна. Солскяер вдигна отбора в много кратък срок и му даде възможността да се озове на 7-то небе. Точно там сега са и всичките му фенове, които виждат любимците си не само да печелят, а и да играят красив футбол – нещо, което беше позабравено през последните години под ръководството на Жозе Моуриньо.

„Чудото“ в Манчестър Юнайтед

Когато става на въпрос за португалеца голяма част от запалянковците на тима изляха редица тежки думи по негов адрес, но точно той направи така, че ако не друго, поне да преодолеят груповата фаза на надпреварата. Отделен е безкрайно дискутираният въпрос каква компенсация е получил той за това, че договорът му беше предсрочно прекратен, а спекулациите са, че в него е бил заложен огромен бонус ако това се случи при положение, че е преодолял групите на най-комерсиалния европейски клубен турнир. Всичко това си остава загадка, която и без това няма никакво значение за настоящия отбор, както и за феновете му.

За тях важното е, че Манчестър Юнайтед отново блести и гледа все по-нависоко. Дотук видяхме един облик на отбора при Солскяер, но точно днес той ще се промени чувствително под тежестта на голямото значение на сблъсъка. В изминалите кръгове от първенството, в които Юнайтед почти винаги печелеше, някак си играеше като на шега и просто се забавляваше от футбола, знаейки че вече има натрупано изоставане от върха и даже и пораженията да продължат, нищо фатално няма да се случи.

Срещу ПСЖ

Срещу ПСЖ положението ще е коренно различно, тъй като и игровите минути ще са много по-малко, отколкото сумарните за оставащите кръгове до края на сезона в Премиършип. Тук всичко ще се реши в обхвата на общо 180 или малко повече, в зависимост от това дали ще се стигне до продължения. За първи път ще видим един много по-различен подход от страна на норвежеца, който ще разчита предимно на това отборът му да стои добре в своята половина и тук ще дойде гигантската роля на Неманя Матич.

Регистрация в Efbet на нов потребител

ПСЖ

ПСЖ, до голяма степен обезкървен от липсата на Неймар, също няма да демонстрира характерната си експлозивност от изявите си на местно ниво, когато още от първия съдийски сигнал се хвърля в търсене на ранен гол. Друго много важно за изненадващата прогноза за малко голове е това, че и между двете рамки има вратари от световна величина, каквито са Давид Де Хеа и Джанлуиджи Буфон.

Още по-изненадащата прогноза е тази за първо полувреме без гол и даже без сериозни възможности за такъв, която се оценява с огромен коефициент.

 

 

първенство:Шампионска Лига 
двубой:Манчестър Юнайтед – ПСЖ
прогноза: под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.70 при нова регистрация в българския efbet
рискови прогнози:прогноза:под 0.5 гола първо полувреме @ 3.00 – Печели
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.152.102.10