Прогноза за Малта – Румъния

Уефа Евро 2020

Прогнози за Евро 2020

Малта

Националният тим на Малта вече въобще не е толкова слаб, колкото беше преди десетилетие, когато почти всички негови съперници го побеждаваха с разлика от минимум 3:0. В днешни времена положението е коренно различно като загубите отново продължават да преобладават, но вече все по-често те са с разлика от един-два гола.

Изненадващото около Малта е това, че допусна най-голямата си загуба през последната година от Косово с 0:5. В настоящия квалификационен цикъл тимът не стоеше никак лошо в домакинството си на определено най-силния отбор в групата – този на Испания и загуби само с 0:2. Все по-рядко малтийците вкарват голове, така че срещу тим като Румъния много трудно това ще се промени.

От няколко години насам те печелят приблизително по един двубой на година като през миналата така и не успяха да триумфират, а през тази вече стигна до характерната си победа – срещу Фарьорските острови, така че в никакъв случай няма да е изненадващо ако през оставащите месеци до края на тази не се наложат срещу нито един от съперниците си.

През 2017-а Малта стигна само до една победа като тя изненадващо дойде срещу тима на Украйна, а година по-рано изигра немалко двубои, но не спечели нито един от тях.

Румъния

Румънците започнаха участието си в тези квалификации по възможно най-лошия начин – със загуба от един от двата основни съперника за второто място. Абсурдно е даже да се споменава, че който и да било от тимовете в групата ще е в състояние да оспори първото място на Испания, така че посредством втората остава единствената възможност за класиране пред Румъния, Норвегия и Швеция. Този национален отбор на северните ни съседи продължава да се наслаждава на присъствието на един много добър голмайстор в редиците си в лицето на Клаудиу Кешеру. Той се разписа във всеки един от трите двубоя от началото на квалификациите като в два от тях го стори на два пъти – срещу Фарьорските острови и Норвегия.

Кешеру ще продължи головата си серия и срещу Малта, за да донесе задължителните три точки по пътя към оставането в битката за класиране на финалите на най-силния футболен форум за национални отбори на континента.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Малта – Румъния
прогноза:Румъния -1.5
коефициент: @1.75 в betfair
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75