Прогноза за Мадагаскар – Тунис

Мадагаскар

Тимът на Мадагаскар придоби огромна популярност през последния месец след като на дневен ред беше неговото класиране за заключителната фаза на надпреварата. Той изуми всички с прекрасния си футбол като не само, че беше готов да се надиграва с изцяло футболни средства със своите съперници, а и записа прекрасни резултати. В груповата фаза за много кратко време мадагаскарците се превърнаха в истинско откритие след като не допуснаха нито една загуба, а със своите 7 точки не само се класираха, а и завършиха пред всеки измежду Нигерия, Гвинея и Бурунди. Този тим на Мадагаскар практикува прекрасен футбол, който със сигурност му спечели страшно много нови фенове.

Момчетата на Дюпоа са готови на всичко, за да си проправят път до заключителната фаза, а всичко това се случва още в дебютното им участие на надпреварата. Във фазата на директните елиминации те се справиха по много драматичен начин с ДР Конго като там шоуто беше пълно. До последно мадагаскарците водеха с 2:1, но инкасираха късен изравнителен гол и въпреки това стигнаха до своето. Те се наложиха след изпълнения на дузпи като нито един от техните 4 изпълнители не пропусна да намери противниковата врата.

Тунис

Тунис от своя страна хвърли една от най-големите изненади във фазата на директните елиминации като се справи със силния тим на Гана – по подобие на постигнатото от Мадагаскар – след изпълнения на дузпи. Тунизийците все още са непобедени от началото на надпреварата, а начинът, по който те преодоляха груповата фаза, беше повече от интересен. Те не допуснаха нито една загуба, но в същото време не спечелиха и нито веднъж като завършиха при 1:1 с Ангола и Мали и 0:0 с Мавритания. На 1/8-финалите приключиха при 1:1 и така вече в 4 поредни двубоя от началото на надпреварата завършват при равен резултат. Не е изключено подобна развръзка да стане факт и срещу Мадагаскар.

Този толкова брилянтен и все толкова изненадващ тим, част от който е и футболистът на Лудогорец Абел Анисе, ще продължи да демонстрира прекрасен футбол и няма да допусне загуба и срещу Тунис.

прогноза: 1Х @ 2.00 – Печели