Прогноза за Лудогорец – Витоша

Прогноза за Лудогорец - Витоша

Обоснована прогноза за Лудогорец – Витоша

Лудогорец изпраща много тежка седмица, която според всеки един любител на футбола ще приключи с разгромна победа над Витоша. „Орлите“ имаха една тежка визита в Пловдив на местния Локомотив, която едва спечелиха с минималното 0:1, а няколко дни след това стигнаха до спечелването на точка във визитата си на Байер Леверкузен в една среща, в която изнесоха много добър футбол. Въпреки това те така и не успяха да задържат аванса си, а в заключителните минути едва не допуснаха пълен обрат.

Лудогорец

Забелязва се известен спад в изявите на Лудогорец, което не е изключено да изиграе много неприятна шега на тима и да го свали от върха в местното първенство за първи път от страшно дълго време насам. Личи си, че „орлите“ просто имат нужда от промяна, от някаква свежест в изявите си, защото с настоящите и изпълнители, и треньор просто няма как да достигнат висините, които желаят.

Дори да стигнат до титлата в първенството, те ще имат гигантска нужда от закупуването на футболисти от висок калибър на минимум три позиции, за да могат да са на ниво в европейските турнири през следващия сезон. Голяма част от състезателите, с които Лудогорец започна своя прогрес, вече са на сериозна футболна възраст и на отделни моменти правят много груби грешки. Въпреки това от тима все още не са прибегнали до направата на подмладяване или поне на внасянето на някакви по-сериозни промени в стартовия си състав, които изглеждат неизбежни.

И срещу Витоша ще си проличи, че Лудогорец въобще не е това страшилище за тимовете от страната, какво пък да се говори за онези от Европа, отпреди няколко години.

Витоша

Витоша Бистрица едва ли не като по чудо се спаси през миналия сезон, а началото на настоящия беше в пъти по-добро. За един много кратък период от време отборът на Росен Кирилов спечели повече точки отколкото през целия предходен сезон. Витоша продължава да се брани сравнително успешно, макар в последно време това твърдение да беше поставено под много сериозни въпросителни след инкасираните по три гола на два пъти от ЦСКА и веднъж от Дунав Русе.

Много необичайно звучи това, че във всеки от трите двубоя срещу най-силния отбор в страната през последното десетилетие, тимът на Витоша, макар да не стигна до какъвто и да било позитивен резултат, успяваше малко или много да се противопостави.

Още в първото си съперничество с този съперник „тигрите“ намериха път към вратата му на 2 пъти, но в крайна сметка загубиха с 2:4, а в последвалите две записа поражения с 3:0 и 2:0. Отново Витоша няма да допусне някаква разгромна загуба, като ще инкасира най-много три гола във вратата си, което и при такава развръзка ще направи прогнозата за под 3.5 гола печеливша.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Лудогорец – Витоша
прогноза: под 3.5 гола
коефициент: 1.90 в betfair
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90