Прогноза за Лудогорец – ЦСКА

Лудогорец - ЦСКА

Нашата прогноза за Лудогорец – ЦСКА

Лудогорец

Коефициентите за победа на Лудогорец продължават да се понижават и така от откриващите 1.90 са вече 1.60-1.65. Това е изненадващо движение при положение, че както те, така и техните съперници, не се намират в най-доброто си състояние. При това положение и при едно такова дерби между два от най-силните тимове в страната, следва коефициентите да са много по-изравнени, без значение, че един от двата тима има домакинското преимущество.

Лудогорец започна кръга като втори в класирането, но се случи нещо много рядко срещано след като го оглави в хода на същия този кръг, без все още да е изиграл своя двубой. Това стана факт след победата на Берое срещу Левски вчера, която влоши головата разлика на „сините“ и така те загубиха единственото си преимущество на този етап спрямо „орлите“.

ЦСКА

ЦСКА е в състояние да направи ново голямо разместване на върха в класирането, но едва ли това ще се случи, тъй като самият сценарий е много трудно осъществим. Той гласи, че при победа с 3:0 за „червените“, те ще се озоват редом до Лудогорец на върха, като ще имат огледални показатели във всяко едно отношение, включително и голова разлика.

Това, че ЦСКА има толкова ключов реванш от 3-ия квалификационен кръг на „Лига Европа“ в четвъртък със сигурност по един или друг начин ще повлияе, но със сигурност тимът ще приеме насериозно това дерби с Лудогорец и ще направи всичко по силите си, за да го спечели.

Голям плюс за „армейците“ е, че имат за треньор Люпко Петрович, който многократно е извличал максимума точно от такива дербита, без да разполага нито с по-класните футболисти, нито с по-големи финансови възможности зад себе си, и въпреки това има нещо, което го прави толкова силен в такива моменти.

Лудогорец също има реванш от същата фаза на „Лига Европа“, но той ще е протоколен след победата с 5:0 срещу уелския ТНС в четвъртък вечер.

Точно казаното за Люпко Петрович ще доведе до изненадващо много добра игра от страна на неговите футболисти, които ще загреят за реванша със Зоря Луганск, печелейки точка или три в неделното дерби.

първенство:България – Ефбет лига
двубой: Лудогорец – ЦСКА
прогноза:ЦСКА +0.5 или Х2
коефициент: @2.30
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.302.302.30