Лудогорец - Царско село

Прогноза за Лудогорец – Царско село

Прогноза за Лудогорец – Царско село

Съперничество, за което голяма част от медиите дадоха мнение, че е предизвестено и ще завърши с разгромна домакинска победа с минимум 3:0, а някои даваха и още по-внушителни числови изражения. Никой обаче не се е допитал до това какво мисли тимът на Царско село, неговият отличен треньор Никола Спасов и редицата футболисти, които се сработиха по един отличен начин в хода на предходната кампания само за да продължат да са на ниво и през настоящата.

Царско село

Това, че има и достатъчно сериозни финансови възможности в този отбор със сигурност благоприятства още повече за неговото развитие, така че Царско село в никакъв случай няма да е просто един фигурант нито в първенството, нито в откриващия си двубой. С треньор от класата на Никола Спасов, който направи истински чудеса преди време с Черно море в елита на страната и който преобрази тотално този доскоро напълно неизвестен тим на Царско село, столичани ще са готови за подвизи.

Със сигурност „царете“ са наблюдавали съперничеството на Лудогорец с Ференцварош и са видяли известните пробойни в играта им.

Лудогорец

„Орлите“ имаха и малшанса да пропуснат няколко много добри положения за реализиране на гол, които ако бяха оползотворили, можеха да си тръгнат даже и като победители от въпросното противопоставяне. Ще продължи да е все толкова трудно за тях в началните кръгове на сезона да се пренастроят от една вълна на друга, а както в страшно много от случаите през последните години, така и тук, те ще срещнат огромни затруднения с това да спечелят откриващия си двубой, имайки насреща новак.

Все още се помнят техните провали в самото начало на сезона и най-вече онзи срещу тима на Любимец, така че Царско село има от къде да почерпи вдъхновение. Тимът на Лудогорец, който все още не е избистрил стартовия си състав, отново ще направи известни размествания, а това само ще благоприятства за силно представяне от страна на гостите и за равностоен футбол с малко голове.

първенство:Ефбет Лига
двубой: Лудогорец – Царско село
прогноза:Под 3.5 гола
коефициент: @1.50
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50