Прогноза за Лудогорец – Локомотив Пловдив

Прогноза за Лудогорец - Локомотив Пловдив

Прогноза за Първа Лига за двубоя на Лудогорец – Локомотив Пловдив

Лудогорец

Лудогорец се провали в опита си да влезе отново в групите на най-престижния евро-турнир и в близките няколко седмици феновете на тима очакват подобаваща реакция от своите любимци. Отпадането от МОЛ Види обаче все още не значи край на приказката на европейската сцена за „орлите“, които продължават участието в „Лига Европа“ където в третия квалификационен кръг ще имат за съперник Жрински Мостар от Босна и Херцеговина.

Вчера стана ясно, че ако го преодолеят обаче няма да са поставени в решителния за влизане плейофен кръг, което не е толкова съществено, все пак всеки един от възможните им съперници там е напълно преодолим.

Вече десетилетие „орлите“ се развиват с много бързи темпове, като инвестираха и много сериозни финансови средства най-вече в закупуването на силни футболисти.

Отпадането от „Шампионска лига“ при всички положения ще им се отрази негативно, но не дотолкова, че да внесе някакви съществени сътресения в редиците им. Преди години те бяха изпаднали в аналогична ситуация при едно подобно отпадане, от молдовския Милсами, и още през следващата година бяха на висота. От началото на новия сезон те вече допуснаха една грешка и на местно ниво, дошла във втория кръг при равенството 1:1 с Берое Стара Загора.

Седмица по-рано също не убедиха, като спечелиха едва с 1:0 срещу Етър, а в заключителните минути на срещата имаше и ситуация, при която Никола Попов просто трябваше да отсъди дузпа за „болярите“, но не го стори. Така това назначаване на Пауло Аутуори до този момент е напълно грешно и е на път да провали целия сезон за изграждащия се вече няколко години прекрасен отбор.

Локомотив Пловдив

Локомотив Пловдив е в изключителна криза, която продължава вече два-три сезона.

Съвсем наскоро феновете демонстрираха открито своята непоносимост към някои от ръководните фактори в тима и добавиха, че следва в най-скоро време въпросните да напуснат отбора.

Дали това ще се случи или не, може само да гадаем, но „смърфовете“ не са в никак добро състояние. Въпреки това техните футболисти ще демонстрират борбеност и желание за игра точно срещу действащия носител на титлата, макар и като гост.

Локомотив Пловдив ще покаже добра организираност в отбрана, ще ограничи свободните пространства и всичко това ще доведе до развръзка с малко голове.

 

първенство: България – Първа лига
двубой:Лудогорец – Локомотив Пловдив
прогноза: Под 3.5 гола
коефициент: @1.50 в betfair
Статус Спечелен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.531.531.53