Lucky 6 – лотария от Efbet

Lucky 6

„Щастливата шестица“ в Ефбет?

За да останете доволни от възможностите за залози в Efbet, букмейкърът предлага специалната лотария „Щастливите 6“, която можете да активирате и да печелите в реално време. Тази игра ще откриете в главното меню на сайта под името “Lucky 6”. След като влезете в раздела ще видите графика на живо с разиграването на лотарийните числа, от които може да печелите добри суми.

Ако искате да печелите от тази лотария, ще се наложи да отгатнете 6 от общо 35 възможни числа. За целта вие като потребител залагате определена сума на избраните от вас цифри, и ако те се появят на екрана ви печелите играта по нейната стойност. Късметлийските 6 числа обаче не са единствената опция за залог, така че прочетете следващите редове, за да се информирате добре.

Какви са правилата на „Щастливата шестица“ в Ефбет?

В лотарията на Ефбет участват общо 48 числа, които се разиграват. Те са групирани в 8 сектора с по шест числа, като всяка от групите има свой собствен цвят. Стандартният вид залог се извършва, след като системата посочи 35 числа на случаен принцип, от които трябва да познаете 6 числа. Един тираж се тегли в рамките на 5 минути, след което разбирате дали сте спечелили.

Залогът може да се пресметне, след като са установени излъчените числа от 6 до 35. За да бъдем по-конкретни, трябва да видите коефициентите за позиционирането на вашето число. Всяко число е обозначено с някаква стойност, която се умножава по направения от вас залог. Ако вашите числа вървят по низходяща линия на теглене, то коефициентите към тях ще бъдат значително по-високи.

Други опции за залагане в играта Lucky 6

Имате достъп и до други опции за залагане на „Щастливата шестица“, като например възможността да отгатнете, дали първото избрано число ще бъде четно или нечетно. И двата вариант ви дават възможност да спечелите залога си, като го пресметнете по коефициент 1.80.

Също така можете да прогнозирате, дали първите 5 чиста, които ще бъдат изтеглени, са по-голям брой четни или нечетни. Тук отново коефициента за познаване на числата ще бъде 1.80.

Имате достъп до още пазари, от сорта на цвят на първото число, под / над първо изтеглено число, топ число и други. Разгледайте различните възможности и печелете от онлайн лотарията на Ефбет.