Прогноза за Локомотив Пловдив – Етър

Локомотив Пловдив - Етър

Обоснована прогноза за Локомотив Пловдив – Етър

Локомотив Пловдив и Етър направиха един много силен сезон и въпреки, че не съумяха да завършат в първата шестица, се насладиха на редица прекрасни изяви в последвалата част от групите си осмицата (разделена на две четворки).

Локомотив Пловдив

От известно време „смърфовете“ се превръщат в един от най-постоянните отбори в страната и макар да не разполагат с особена индивидуална класа, те демонстрират много добро отборно представяне, което им носи редица позитиви. Накрая на изявите им от допълнителната група, все пак се забеляза известен регрес, но това не следва да е толкова изненадващо, по-скоро е вследствие на желанието на треньора им – Бруно Акрапович, да запази в добро физическо състояние най-добрите си футболисти за важните двубои от плейофите за „Лига Европа“.

Това съперничество между Локомотив Пловдив и Етър е едно от двете в тази първа фаза, като другото такова е между Славия и Ботев Враца. Победителите от всяко от тях ще играят помежду си, а този, който се справи и с това предизвикателство, ще излезе в директен плейоф за последното място в „Лига Европа“ срещу 3-ия от шестицата, така че възможността е налице.

Много дълго време „смърфовете“ демонстрираха прекрасен футбол и стояха много добре в отбрана, но вече беше споменато, че в последните няколко двубоя това не беше точно така. Още в началото на плейофите, те ще се завърнат към познатия си облик.

Етър

Етър продължава да изпитва известни затруднения в случаите, в които гостува, а визитата на „Лаута“ няма да направи изключение. Въпреки, че „болярите“ изглеждат с една идея по-силният от двата тима, превъзходството им най-вече по време на първия двубой няма да се забележи. Той ще е един от типичните, в които няма да се стигне до някакво запомнящо се футболно зрелище.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Локомотив Пловдив – Етър
прогноза: Под 2.5 гола
коефициент: @1.55 в в букмейкър winbet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.551.551.55