Прогноза за Локомотив Москва – Урал

Локомотив Москва

Локомотив Москва продължава прекрасната си серия в турнира за купата на Русия след като го спечели на цели два пъти в рамките на последните години. Най-накрая той разгърна най-доброто от себе си и в по-дългосрочен план, озовавайки се на второто място съвсем малко преди края на сезон 2018/19. Този московски тим е един от малкото в челото на таблицата, които прибягват до това да разчитат все повече и повече на един все по-рядко срещан стил на игра. Той има второто най-силно нападение в цялата страна, но все по-често се говори за прекрасните му изяви в отбрана.

Абсурдно е обаче да се споменава, че единствено защитата е в състояние да го доведе до толкова сериозен прогрес, че най-накрая да се озове в непосредствена близост до върховото място в подреждането.

Дори при това положение Локомотив Москва е много назад от лидерската позиция като излиза в последния кръг от кампанията само и единствено, за да запази настоящото си място и да си подпечата участието директно в групите на най-престижния евро-турнир. Тимът на Юри Сьомин работи много дълго време в една много правилна линия и следва да бъде възнаграден за това, а една от най-големите възможни награди за него е много близо до тожа да се превърне в реалност – класиране за ШЛ, гарнирано със спечелване на трофея от турнира за купата на страната.

Урал

Съвсем наскоро същият този тим на Сьомин се изправи точно срещу Урал в двубой от първенството, в който така и не беше излъчен победител (след 2:2). И в този двубой московчани имаха превъзходство, но не намериха начин да го оползотворят. Те продължават да са един от много, много малкото тимове в елита на страната, които играят с формация 4-1-3-2. Имащи в редиците си футболисти като дуото Миранчук, Смолов и Едер в предни позиции московчани са в прекрасна позиция, за да стигнат до така желания триумф, макар и с минимална разлика.

Урал ще е солиден в отбранителен план и макар да е натикан в своята половина в голяма част от игровото време, няма да допусне разгромно поражение.

първенство:Русия – Висша лига
двубой:Локомотив Москва – Урал
прогнози: Под 2.5 гола с прогноза брой голове
Статус:Печели
коефициент: 1.60 в bookmaker melbet

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60