Прогноза за Лион – Каен

Лион - Каен

Прогноза за Лион – Каен

Лион

Лион изпраща един много силен сезон като два кръга преди края му е на третата позиция в генералното класиране и по всяка вероятност ще остане точно там. Тимът се наслаждава на една много добра серия след като спечели в 3 от последните 4 кръга и се утвърди на настоящото си място. Не се вижда начин, по който той да стигне до нещо повече след като на практика това вече е невъзможно.

Все още обаче съществува начин, по който Лион да бъде задминат от 4-ия – Сент Етиен, с което и да загуби участието си в най-престижния европейски клубен турнир през следващия сезон, така че определено резултатът от този двубой ще има своето значение. Треньорът Бруно Женесио ще заложи на най-доброто с което разполага: Лопес, Дюбоа, Марсело, Морел, Менди, Ауар, Ндомбеле, Терие, Депай, Корне, Дембеле.

Този тим разполага с изобилие от първокласни млади таланти и със сигурност още в най-скоро време положението за тях ще се промени. Немалко от тях още през следващия сезон ще получат реализация на още по-високо ниво, така че няма да е изключено точно този двубой – с Каен да е предпоследният им като отбор в този вид.

Каен

Много, много важна както в този, така и в следващия кръг ще е всяка една точка за гостите, които са точно на границата между спасението и изпадането. За тяхно съжаление са от неблагоприятната страна и ако не наваксат минималното си изоставане, изразяващо се само в голова разлика, те ще са последният изпадащ.

Каен ще заложи на една все по-рядко срещана в световния футбол тактика – 5-4-1. Под рамката на вратата ще застане Самба, а пред него: Имуру, Джику, Градит, Гилбер, Захари, Нинга, Файр, Деминге, Хауи, Кривели. Каен ще е на ниво и ще създаде сериозни затруднения за съперника.

Залози в Winbet от България!

първенство:Франция – Лига 1
двубой:Лион – Каен
прогнози: Каен +2
Статус:?
коефициент: 1.80

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.801.801.80