Прогноза за Лилестрьом – ЛАСК Линц

Лилестрьом - ЛАСК Линц

Обоснована прогноза за Лилестрьом – ЛАСК Линц

Лилестрьом

Лилестрьом отиде в Австрия, излезе на „Линцер Щадион“ само тялом, отстъпи с разгромното 4:0 и изглежда въпрос на време да отпадне от турнира. Норвежците бяха безобразни, като тази среща е един типичен пример за най-точните мигове във футбола, в които да се отбелязват попадения.

Без да дискутираме това дали е умишлено или по-скоро продукт на голяма доза случайност ЛАСК Линц го направи, отбелязвайки така важния ранен гол – още в 6-та минута, последван от нов точно преди паузата – в продължението на първата част.

Третият беше добавен в средата на втората част, а Фрайзер оформи крайното 4:0 в добавеното време на срещата. Норвежците има за какво да съжаляват, но не им остава друго освен да излязат пред своите фенове на „Арасен“ и да се раздадат на максимума на възможностите си. Нетипично е това, че за съдия на тази среща беше избран исландецът Тораринсон, а сходствата между двете нации (Исландия и Норвегия) са всеизвестни.

Поне по отношение на състава си треньорът на домакините Ленартсон няма особени липси. Под въпрос остава участието на Могщад Рагнър и Синян, но дори и да не бъдат на разположение, това няма да е от толкова голямо значение. По-лошото за норвежците е, че навлязоха в потресаваща серия от поредни двубои без записана победа, което сякаш им натежа и при визитата в Австрия. Вече в 8 сблъсъка (в първенството и евро-турнирите) нямат победа, а една такава ги споходи в края на май когато победиха Бран с 4:1 в турнира за купата на Норвегия.

От всичко това единственото място за търсене на позитиви за тима е неизменно обвързано с изявите му у дома – като загуби едва на два пъти в рамките на последните 10 случая (и единият от тях беше от Розенборг с 0:1).

ЛАСК Линц

Австрийците са на другата крайност, като натрупаха няколко последователни тежки загуби в излизанията си от „Арасен“. Точно по този начин завършиха миналия сезон – с поражения от Щурм Грац и Матерсбург при визитите си, а само преди няколко дни отстъпиха като гости и на Залцбург с 3:1.

Австрийският отбор всъщност не е чак толкова силен, за колкото говори получилия се резултат от първата среща с Лилестрьом (4:0). Още в ответния двубой норвежците ще са преобразени и ще стигнат до добър резултат, макар и просто в единичен случай.

Поставянето на края на неубедителната им серия като нищо ще отключи последващи силни изяви, които да ги върнат на подобаваща позиция в Елитесериен.

първенство: Лига Европа- квалификации – 2018/2019
двубой:Лилестрьом – ЛАСК Линц
прогноза: Лилестрьом 1Х или Лилестрьом +0.5 с азиатски хендикап
коефициент: @1.53 в ефбет

Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.531.501.55