Прогноза за Лихтенщайн – Гърция

Лихтенщайн - Гърция

Обоснована футболна прогноза за Лихтенщайн – Гърция

Лихтенщайн

Каквото и да прави, тимът на Лихтенщайн ще си остане едно от футболните джуджета. Тази страна и по-точно националният ѝ тим не разполага с кой знае какви аргументи на национално равнище и въпреки това вече дълги години се подвизава във всеки един квалификационен кръг.

Лихтенщайн се радва страшно много на всеки един свой резултат, който е различен от загуба с 3-4 гола, а през последните две години отборът успя да стори нещо, което в един много дълъг период не съумяваше – да запише по една победа. Така в рамките на последните 4 години Лихтенщайн има общо едва 3 победи – срещу Сан Марино, Катар и Гибралтар като единствено през 2016-а не намери начин да се справи с нито един от своите съперници.

През 2014-а пък отборът се наложи с 1:0 над Молдова като гост и то в сблъсък от квалификационния цикъл, така че тази победа със сигурност е най-престижната му въобще през последните 5 години. Срещу Сан Марино и Катар същият национален отбор се наложи с минимална разлика, но и в двата случая става на въпрос за контролни сблъсъци.

Гърция

Точно отборът на Гърция има склонността към това да се пропуква в подобни съперничества с опоненти, които са много под неговата класа. Потресаващото представяне в „Лигата на нациите“ със сигурност ще амбицира „елините“ за това ако не друго, то поне да започнат по възможно най-добрия начин участието си в квалификационния цикъл.

Точно посредством новия турнир на УЕФА те можеха много по-лесно да се озоват на финалите на Европейското, но така и не го сториха след редица груби грешки, а за капак на всичко дойде и домакинското поражение от Естония с 1:0 в последния кръг. Гърция има няколко двубоя с Лихтенщайн в исторически план като нито един от тях не превиши линията от 2.5 гола.

Попадайки в една много благоприятна квалификационна група, тимът е с огромни шансове да стигне минимум до второто място като основният му съперник за него се явява Босна и Херцеговина. Най-накрая гърците ще разгърнат качествата си и ще напомнят за най-силните си години, стигайки до една разгромна победа, каквато нямат вече в продължение на година и половина.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой:Лихтенщайн – Гърция
прогноза: Над 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.75 в PalmsBet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75

прогноза: над 2.5 @ 1.75