Левски – Етър Велико Търново – прогноза

Договор за Левски

Обоснована прогноза за Левски – Етър

Сезонът в българския футбол е много близо до този край. Точно в този миг столичният тим на Левски има насреща Етър Велико Търново в сблъсък, който ще определи заемащият последната квота на страната за участие във втория по сила европейски клубен турнир.

Левски

Сините“ са в ролята на много сериозен фаворит на букмейкърите, но това не им гарантира крайния триумф. Още повече, че в изминалите седмици те не се наслаждават на най-добри времена, преминават през размирни периоди и така и не са в състояние да стабилизират играта си.

Стигна се до сериозни вътрешни промени, които обаче на този етап също не дават резултати и така след поредната треньорска рокада отборът изглежда по същия начин – разколебан и способен да допусне неприятна за себе си изненада от който и да било съперник.

Точно преди този решителен плейоф „сините“ допуснаха загуби от Берое и ЦСКА, а малко преди това стигнаха до точка срещу Лудогорец, така че в три последователни двубоя не познават вкуса на победата. В огромен проблем за тях е на път да се превърне влошаването на играта им в отбрана след като вече толкова дълго време нямат запазена „суха“ мрежа.

Етър Велико Търново

Етър Велико Търново се изгради като един много сериозен тим в обхвата на този сезон. Красимир Балъков направи прекрасни неща начело на „болярите“ като те бяха оценени подобаващо не само от собствениците и феновете на тима, а и от ръководителите на българския футбол след като същият получи прекрасна оферта, свързана с треньорския пост на националния отбор, която нямаше как да откаже.

Болярите“ допуснаха само една загуба в последните си 7 двубоя, което със сигурност ги поставя в благоприятна позиция. Намирайки се в прекрасно състояние, те ще са готови за това да се противопоставят на този си по традиция толкова силен съперник и да играят като равен с равен с него. Точно в съперничество с такъв характер прогнозата за малко голове е най-добрата.

първенство:България – Първа Лига
двубой:Левски – Етър Велико Търново
прогноза:Под 2.5 гола
коефициент: @1.85
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.851.851.83