Прогноза за Левски – Черно море

прогноза за Черно море - Левски

Нашата обоснована прогноза за двубоя Черно Море – Левски

Левски

„Сините“ продължават да не могат да намерят някакъв начин да погледнат към развитие в правилната посока. От няколко месеца отборът е в непрестанни сътресения, които протичат много тежко за него. Назначаването на Павел Колев, определено беше един от светлите лъчове, но най-странното беше, че няколко месеца след него се стигна и до освобождаването на треньора Георги Дерменджиев, а точно Колев заяви, че неговото назначаване начело на тима е било една голяма грешка.

Така този столичен футболен колос, носещ името Левски София, все още продължава да е в много сериозна криза, а оставащите кръгове до края на кампанията, сякаш няма да се отличат особено много от предходните.

Точно в този толкова неврологичен миг, тимът съзира възможността да погледне към това да завърши пред вечния си съперник от столицата – ЦСКА, след като вчера „червените“ така и не съумяха да стигнат до победа в домакинството си на Лудогорец след като пропиляха по безумен начин една дузпа в самото начало на двуоя чрез Соу. Интригата не само за първото място, за което разликата между Лудогорец и ЦСКА е едва 3 пункта, а и за второто – при разлика от 7 между „сини“ и „червени“ при един изигран двубой повече за хората от „Българска армия“, определено е налице.

Левски има както повече вкарани голове от вечния си съперник, така и открила се възможност за завързване на възела за мястото, даващо директно право на участие в „Лига Европа“, което следва да използва. Огромните сътресения и размествания около „сините“ следва най-накрая да бъдат превъзмогнати и най-накрая тимът да стигне не само до победата, а до една изразителна такава, която да постави начало на връщането му в правилния коловоз в оставащите кръгове от сезона.

Черно море

„Сините“ следва да изиграят няколко много силни срещи в оставащите кръгове, като целият им възход ще започне не от друго място, а точно от домакинството на „моряците“. Това, което ще ги спъне по пътя към третото място в крайното изражение на талбицата е, че вече имат натрупано изоставане, което не е никак малко. Не следва по никакъв начин това да се отрази на изявите им, които ще са на ниво и ще поставят началото на един по-сериозен възход още през следващата година, която ще е съпътствана с още по-драматичен развой в битката за върха.

 

първенство:България – Първа Лига
двубой:Левски – Черно море
прогноза:Левски
коефициент: @1.61 в 1xbet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60