Прогноза за Лестър – Нюкасъл

На „Кинг Пауър“ Лестър и Нюкасъл ще решат в каква посока ще поемат тези толкова важни за всеки от тях точки. Намиращи се на върха на своите възможности, спечелили във всеки от предходните 4 кръга, „лисиците“ са устремени все повече към това да запазят позицията, която заемат понастоящем.

Лестър

Това е и максимумът за тях в оставащите кръгове – запазването на 7-то място в класирането, тъй като най-близо стоящият пред тях в таблицата е Манчестър Юнайтед, а разликата спрямо тях е цели 14 пункта. Още след края на този кръг и на хартия няма да бъде възможно възпитаниците на Роджърс да съкратят подобно изоставане, така че следва да се съсредоточат единствено върху това да продължат да играят по начина, по който го правят вече месец – откакто северноирландецът пое кормилото и да задържат този си състав за следващия сезон.

Освен ако не се изкушат да продават за големи суми през летния трансферен прозорец (а оферти към техните футболисти със сигурност ще има), то те ще са една от най-приятните изненади в първенството догодина. Роджърс разполага точно с такива футболисти, каквито той обича – халфове, които имат умението да правят така важните извеждащи подавания в коридор към централния нападател и Джейми Варди в предни позиции.

Нюкасъл

Така това съперничество с Нюкасъл ще се развие точно по вкуса и на двата тима и това буди още по-голяма дилема около това кой от тях ще се наложи. Лестър ще има контрола върху топката, ще прави многобройните и толкова силно характерни за Брендън Роджърс къси подавания, ще се настани пред наказателното поле на съперника и ще има страшно много удари по посока вратата му.

В същото време „свраките“ ще са предимно в своята половина и ще чакат на възможността да овладеят топката при което да изпратят веднага дълъг пас към Рондон, а той е много силен когато остане един на един, използвайки физическата си мощ. Така в този ранен сблъсък от кръга в английския елит всеки от тимовете ще има своите периоди на превъзходство и ще се разпише. Общата резултатност следва да превиши 2.5.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Уотфорд – Фулъм
прогноза: над 2.5 гола
коефициенти: коефициент 2.00
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.002.002.00