Прогноза за Лестър – Манчестър Сити

Лестър - Манчестър Сити

Обоснована прогноза за Лестър – Манчестър Сити

Лестър не е в най-добрия си ритъм и въпреки това е един от най-стабилните по отношение на място в класирането си тимове в най-силната английска дивизия. Някак си като на шега Клод Пюел и неговите футболисти за пореден сезон са категорично в средата на таблицата и едва ли ще се отместят в низходяща посока с оглед на качеството с което разполагат.

Лестър

Много голяма част от състезателите в този отбор са обект на голям интерес от някои от най-силните тимове в първенството, а това е ясен атестат за нивото им. Със сигурност всеки измежду Джейми Варди, Каспер Шмайхел, Хари Магуайър и Джеймс Мадисън ще се впише много добре към една голяма част от останалите тимове в елита, друг е въпросът доколко Лестър ще е склонен да се раздели с тях дори срещу постъпването на някоя главозамайваща оферта.

Неотдавна подобна сага се разрази около Рияд Марес, която в крайна сметка приключи с трансфер. Много силно се говореше, че Жозе Моуриньо е готов да прибегне до направата на подобна огромна оферта за Хари Магуайър още през зимата, но само от няколко дни той вече не е част от Манчестър Юнайтед, така че навярно и с това ще приключат апетитите на „червените дяволи“ към въпросния бранител.

Срещу Манчестър Сити „лисиците“ ще излязат с най-доброто с което разполагат: Шмайхел, Рикардо, Морган, Магуайър, Чилуел, Чаудхари, Менди, Ндиди, Олбрайтън, Мадисън, Варди. Нито една промяна за Пюел спрямо последния двубой с Челси, което е обяснимо.

Манчестър Сити

Манчестър Сити излиза с един много необичаен състав: Едерсон, Данило, Стоунс, Лапорт, Делф, Гюндоган, Де Бройне, Сане, Бернардо, Стърлинг и Агуеро. Това е първият път, в който всички тези футболисти започват заедно на терена от първия съдийски сигнал, а една немалка част от тях са след контузии, което със сигурност ще им попречи да разгърнат най-доброто от качествата си.

Манчестър Сити ще има поредни затруднения с превърналото се в негова най-отличителна черта, а именно вкарването на голове в изобилие. Лестър ще се противопостави до известна степен на „гражданите“ в това отношение и няма да им позволи да стигнат до разгром.

първенство:Англия – Висша Лига
двубой:Лестър – Манчестър Сити
прогнози: под 3.5 гола
Статус:Печели
коефициент: 1.50 в betfair