Прогноза за  Лестър – Кардиф

Лестър - Кардиф

Обоснована прогноза за Лестър – Кардиф

Лестър прави истински фурор по време на новогодишния натоварен цикъл за английските отбори. „Лисиците“ се справиха последователно с два съперника, срещу които едва ли не бяха считани за сигурни губещи като първо измъкаха всичките три точки от визитата си на Челси, а малко след това обърнаха Манчестър Сити от 0:1 до 2:1 в един велик за тях двубой.

Лестър

Няма никакъв спор, че те са в супер състояние и домакинството им на Кардиф е една много добра възможност за записването на трети последователен триумф, който да ги утвърди в горната половина на класирането и да им остави възможност да се преборят за завършване на позиция, даваща право на участие в „Лига Европа“. Този отбор на Клод Пюел има страшно много футболни достойнства и се очертава да е много голям проблем за всеки един от съперниците в Топ 6 през този сезона.

Имащ редица силни изпълнители във всяка линия, носителят на титлата отпреди няколко години все по-често гледа към върха, отколкото към дъното. Той имаше немалко моменти, в които да правеше абсурдни грешки, но понастоящем е на другата крайност. Идва и този толкова ключов двубой с Кардиф, колкото и странно да звучи, и то след победите над Челси и Манчестър Сити. Не са един или два случаите, в които тимове от калибъра на Лестър са записвали подобни изненадващи резултати след което са се проваляли срещу чувствително по-непретенциозни съперници.

Кардиф

От показаното от Кардиф дотук обаче, не се вижда как този отбор ще стигне до спасението си в елита, макар понастоящем дори да е извън зоната на изпадащите. Коефициентите за негово изпадане продължават да са много добри и определено си заслужават. Воденият от Нийл Уорнък отбор е този с най-малки възможности по отношение на индивидуална класа и това рано или късно ще го провали.

Без да има достатъчно блясък от отделните си състезатели, който и да било отбор много трудно би могъл да се спаси в английската Премиършип, още повече такъв, който до този етап никога не го е постигал. Кардиф има много сериозна нужда от направата на големи инвестиции в закупуването на двама, дори трима нови футболисти от по-висок калибър още през зимата, в противен случай потеглянето обратно към Чемпиъншип е най-възможният сценарий.

Лестър има такива футболисти, които са способни да решат всеки един двубой. Позиционираните в отбрана четирима Чилуел, Морган, Магуайър, Перейра, редом с Шмайхел зад тях, ще продължат с много добрия си синхрон, докато същото ще е в сила и за ударното нападение, изградено от Варди и Мадисън.

Лестър ще продължи с възхода си и ще се поздрави с трети последователен триумф, настанявайки се трайно на 7-то място в подреждането.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Лестър – Кардиф
прогноза: Лестър @ 1.53

коефициенти: коефициенти от PalmsBet България
Статус:Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.531.531.53