Анализ за Лацио – Севиля

Лацио - Севиля

Обоснована прогноза за Лацио – Севиля

Едно от футболните украшения на вечерта в „Лига Европа“ ще е между Лацио и Севиля. Италианците не бяха така убедителни в изявите си в груповата фаза и най-вече в заключителната й фаза и въпреки това в характерния си стил направиха така, че да стигнат до желаното. Паузата в надпреварата им позволи да погледнат изцяло към изявите си на местно равнище и записаха редица хубави резултати, за да се превърнат в една от основните сили, борещи се за заветното четвърто място в първенството.

Лацио

Имащи все повече прийоми за достигането до желаното, римляните прибягват до най-различни варианти на играта си. Така в последните два кръга направиха нещо доскоро напълно непонятно за тях – да спечелят в два последователни кръга само с по 1:0, а друго, което също може лесно да се впише в тази графа е запазването на вратата на Стракоша без инкасиран гол в някаква серия от мачове.

До голяма степен това се дължи и на нивото на съперниците, така че домакинството на Севиля ще покаже до колко подобрението в отбраната на тима е реално или пък липсата на достатъчно класа в редиците на последните му съперници (Фрозиноне и Емполи) доведе до възхода в това отношение. Големият удар по домакинските амбиции беше причинен от контузията на Сергей Милинкович-Савич. Сръбският суперталант напусна с травма още преди да измине и час от двубоя с Емполи в миналия кръг и със сигурност няма да е в групата за домакинството на Севиля. Това прави така, че в стартовия състав да се озове един от Милан Бадел и Данило Каталди.

Palms Bet регистрация с голям бонус

Севиля

Отсъствието на вътрешния полузащитник по никакъв начин няма да промени игровата нагласа на италианците, които отново ще влязат в спора със своето 3-5-2 с Кайседо и Кореа на върха на атаката. Севиля ще отговори със сходна формация с много малък брой различия спрямо тази на съперника. Тя се корени изцяло във вътрешността на терена където испанците използват триъгълник като един от халфовете им е позициониран малко пред останалите двама и това е Пабло Сарабия (докато с по-дефанзивни функции са натоварени Роке Меса и Евер Банега).

Цялата тази огнева мощ, която присъства в испанските редици, ще бъде разгърната и това съперничество в центъра на Италия ще е направо изумително, като няма да мине и без отличителното за такива случаи изобилие от любимото за феновете на красотата в играта – головете.

първенство:УЕФА – Лига Европа
двубой:Лацио – Севиля
прогноза: Над 2.5 гола @ 2.00
коефициенти: коефициенти от Palms Bet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.001.952.00