Прогноза за Кристъл Палас – Уотфорд

Уест Хям - Арсенал

Прогноза за Уест Хям – Арсенал

Кристъл Палас си остава много непредсказуем отбор, който е в състояние да направи каквито и да било изненади както в едната, така и в другата посока. Не измина много от един от най-големите триумфи на тима не само през сезона, а и в цялата му история. Всичко това се случи на „Етихад“ срещу този толкова силен отбор на Манчестър Сити, който доскоро беше считан едва ли не за непобедим.

Кристъл Палас

Кристъл Палас отиде в дома на действащия носител на титлата, отправи 3 точни удара по посока на вратата му, като всеки от тях се озова в мрежата и така стигна до победата с 2:3. Няколко дни след това „орлите“ изнесоха друг чудат двубой като той ще се помни още дълго време (макар не толкова колкото триумфа над Манчестър Сити като гост) най-вече заради това, че те нанесоха изумителните 31 удара по посока на противниковата врата (тази на Кардиф) и в крайна сметка така и не реализираха гол, за да се стигне до крайното 0:0. Изминаха още няколко дни преди да дойде и първата им загуба от началото на декември насам като отстъпиха на Челси с 0:1, а в последвалите два двубоя стигнаха до две победи.

Кристъл Палас изпитва огромна нужда от това водещата фигура в състава – Уилфред Заха да се завърне към най-добрата си игра. В последно време той продължаваше да прави все толкова много в предни позиции и макар да не успява да се разписва, приносът му за добрите резултатите беше неоспорим. Най-накрая и този несъмнено първокласен футболист ще сложи край на головата суша и ще намери път към противниковата врата.

Уотфорд

Точно срещу Уотфорд това може да се случи по-лесно, тъй като този съперник има огромни слабости при организирането на играта си в отбрана и много често инкасира голове. „Стършелите“ са силни в предни позиции, но залагайки на Трой Дийни, те ще са много лесно предвидими и ще бъдат обезвредени от съперника.

Най-накрая Кристъл Палас ще стигне до една победа в двубой, в който предварително е фаворизиран и ще погледне към горната половина на таблицата благодарение най-вече на Уилфред Заха.

първенство:Англия – Висша Лига
двубой:Кристъл Палас – Уотфорд
прогнози: Кристъл Палас 0 или победа за Кристъл Палас, равен няма залог
Статус:?
коефициент: 1.55 в betfair