Прогноза за Кристъл Палас – Кардиф

Кристъл Палас - Кардиф

Обоснована прогноза за Кристъл Палас – Кардиф

Кристъл Палас

Кристъл Палас направи едно от малките чудеса на сезона в анлгийския елит, печелейки на „Етихад“ преди няколко дни. Възпитаниците на Рой Ходжсън изнесоха възможно най-силната си продукция в рамките на изминалите 18 кръга и по-изненадващото е, че ролята на гоямата им звезда – Вилфред Заха за това беше на практика минимална. Тази тяхна толкова значима фигура не беше замесена в нито един от головете, а това е нещо ново за „орлите“.

С това те загатнаха, че могат да са разнообразни в нападение и по този начин изненадаха Гуардиола и неговите възпитаници, които бяха насочили вниманието си точно към опазването на Заха, а големите заплахи дойдоха от двата фланга където най-вече Шлуп и Таузън на няколко пъти хванаха противниковата защита неподготвена и нанесоха решителните удари и то в рамките на едва по-малко от три минути.

С това 4-3-2-1 Кристъл Палас направи считаното доскоро за невъзможно – да триумфира на стадиона на Манчестър Сити и то по един сензационен начин, вкарвайки три гола. Не по-малко изненадващо в случая беше това, че „орлите“ на Ходжсън вкараха 3 гола с едва 3 точни удара в противниковата врата и си тръгнаха с трите точки след получилото се 2:3. Със сигурност този резултат ще им вдъхне много по-голямо самочувствие и те ще успеят да го превъплатят в изявите си още в домакинството на Кардиф.

Кардиф

Това е един от най-благоприятните съперници в първенството, така че лондончани имат всичко необходимо, за да продължат изграждането на една много добра серия и да се справят с уелския си съперник. Не се очакват каквито и да било промени в редиците на „орлите“, които за пореден път ще настояват в атаките си по двата фланга където големите заплахи ще дойдат от Шлуп и Уан-Бисака, а Кардиф така и няма да се справи с опазването им.

Уилфред Заха ще е другата голяма фигура в този двубой. Останал извън центъра на вниманието в последните няколко кръга, той ще демонстрира неоспоримите си качества и собственоръчно ще донесе победата на своите.

Кардиф има много големи затруднения в гостуванията си като още от времената в Чемпиъншип демонстрираше подобни слабости. Уелсците на Уорнък прибягват до това да приемат играта в своята половина, но това не е начин, по който те да стигат до добри резултати. И при това, че отбранителната им линия е много разколебана, а синрхонът в нея не е възможно най-добрия, Кристъл Палас ще продължи възхода си и ще направи една много голяма крачка към това да се утвърди в средата на класирането и да гледа много по-сериозно дори към ранното си отдалечаване от зоната на изпадащите.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Кристъл Палас – Кардиф
прогноза: Кристъл Палас @ 1.70 -Загуба
Заха да вкара по всяко време @ 2.50 Загуба
Заха да вкара поне два гола в мача @ 9.00 Загуба

коефициенти: коефициенти от Palms Bet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70