Прогноза за Кристъл Палас – Евертън

Кристъл Палас - Евертън

Кристъл Палас – Евертън – обоснована прогноза

Кристъл Палас

„Карамелите“ потеглят към Лондон и по-точно към „Селхърст парк“ за откриването на сезона. Те шокираха трансферния прозорец след като бяха най-активния от всички английски тимове на него. Не бяха едно или две класните нови имена, които се присъединиха към редиците им, а това определено зарадва все по-нарастващата фенска маса, стояща зад тях.

Мащабният проект продължава да се развива, така че за отбора и то в този все още неособено солиден вид, е от огромно значение да потегли по възможно най-добрия начин, а трите точки в една такава тежка визита, каквато е тази на Кристъл Палас, със сигурност ще даде зелена светлина за постигането на поставените високи цели.

Въпреки направата на голям брой трансфери, Марко Силва ще продължи да разчита на доскорошните си познайници, като по-голяма част от новопривлечените поне в първия кръг ще останат на пейката. Португалецът за пореден път няма да изневери на своя стил като ще играе с любимата си 4-2-3-1 с: Пикфорд, Дин, Мина, Кийн, Колман, Гомеш, Гбамин, Бернард, Сигурдсон, Ричарлисон, Калвърт-Люин. Много ключов мач за младия английски централен нападател, който в хода на сезона ще има все по-големи трудности да остане първи избор за своя треньор, така че той ще направи всичко по силите си при всички положения да изиграе един добър двубой и по възможност да се разпише.

Евертън

Много, много добре позната е единайсеторката и на Кристъл Палас, която вече дълго време играе заедно, така че със сигурност е много, много добре сработена. Рой Ходжсън рядко прави промени, така ще е и сега, като ще стартира с: Гуаита, Уорд, Дан, Кели, Ван Аанхолт, Миливойевич, Майер, МакАртър, Таузънд, Заха, Бентеке. Единствената въпросителна около изброените е свързана с Вилфред Заха, който стана част от една от най-големите трансферни дилеми в заключителните часове на прозореца, но в крайна сметка не се стигна до преминаването му в друг отбор.

Още в този откриващ кръг Кристъл Палас и Евертън ще компенсират зрителите, наблюдавали последното им съперничество (което беше безкрайно скучно и завърши без вкарването и на един гол) със зашеметяваща продукция и висока резултатност.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Кристъл Палас – Евертън
прогноза:Над 1.5 гола
коефициент: @1.45
Статус: Загуба

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.451.451.45