Прогноза за Копенхаген – ТНС

Копенхаген

Копенхаген взе своето от мача преди седмица, налагайки се с 2:0 във визитата си на ТНС. Така се стигна до най-нормалната развръзка, печеливша прогноза към анализа за същия този двубой, и едва ли не предизвестяване на крайния победител още преди първия съдийски сигнал на реванша. Копенхаген е тим от чувствително по-висока класа спрямо тази на ТНС. Няма място за сравнение в това отношение между двата тима. Въпреки, че Копенхаген няма да може да разчита на Мудражия, Бойлесен, Фалк и Андерсен, положението е такова, че превъзходството на датския тим е много, много сериозно.

За този двубой Стале Солбакен ще заложи на 4-4-2 с: Йонсон, Бартолец, Папаянопулос, Нелсон, Бенгтсон, Дарами, Зека, Стаге, Томсен, Олдер Уинд и Сотириу. Има няколко много сериозни промени в редиците на датчаните, които определено ще ги отслабят. В никакъв случай те няма да са на нивото си от първия мач в този случай. Без Даме Н‘Дойе в стартовия си състав, те ще са много бледи в нападение.

Отсъствието на Сков, който през седмицата осъществи огромен трансфер в немския Хофенхайм, също ще се види и така съвкупността от двете липси в нападението ще доведе дотам, че Копенхаген да има огромни трудности с това да преодолее отбранителната линия на уелския си опонент. ТНС ще започне с цели двама дефанзивни халфа като ще демонстрира огромно желание да бъде прибран в своята половина, да запълни пространствата в отбраната си и да не позволи на опонента да го разгроми.

ТНС

ТНС много добре знае, че впусне ли се в надиграване с Копенхаген, няма да си тръгне с нищо друго освен с разлика от 4:0 и по-голяма от тази визита. Уелсците няма да вкарат гол в този мач, но няма да се стигне и до споменатия резултат в края на предишното изречение, така че едно под 3.5 гола в този мач след получилото се 2:0 в първия, е най-добрата прогноза.

първенство:Шампионска лига
двубой: Копенхаген – ТНС
прогноза:под 3.5 гола
коефициент: @1.65
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70