Прогноза за Киево – Сампдория

Киево - Сампдория

Прогноза за Киево – Сампдория

Има няколко съперничества в този предпоследен кръг от Серия А, които нямат ни най-малко значение за формирането на крайното класиране или по-точно за определяне на притежателите на най-желаните позиции – тези в европейските турнири, както и тези точно над зоната на изпадащите.

Киево

Летящите магаренца“ тръгнаха по разочароващ начин още в първите кръгове и там някъде беше загатнато това, че ще имат огромни проблеми в хода на целия сезон. Въпреки, че имаха и няколко, макар и в много, много краткосрочен план, малки успехи, в общ, пропадането им е огромно.

Фактът, че имат записани едва две победи, а до края на сезона остават още едва два кръга, е показателен за потресаващите им изяви. Все още феновете на тима продължават да не съумяват да обобщят накратко от къде дойде този огромен спад в изявите на любимците им, при положение, че проблемите са страшно много.

Инкасираните 75 гола във вратата правят така, че точно „летящите магаренца“ да са на върха в класацията за най-много допуснати попадения през сезона в Серия А. Още по-неприятното за тях е, че са на първото място и в класацията за най-малко реализирани, така че те са възможно най-неблагоприятната комбинация във футбола.

Допълвайки и това, че треньорът им – Доменико Ди Карло се видя в чудо след като непрестанно опитваше нови и нови варианти на формиране на стартовия си състав, а нито един от тях не носеше успех, то този отбор в настоящия си вид е една огромна развалина, която ще изпрати с най-неприятни чувства точно този сезон.

Сампдория

По-рано през сезона Сампдория спечели много лесно съперничеството си с този съперник, налагайки се с 2:0, а през март месец миналата година „летящите магаренца“ победиха с 4:1. В същото време в 4 от последните 5 директни двубоя помежду им, се разписаха и едните, и другите. Точно в този миг, в който разочарованията тотално са обхванали Киево, много трудно може да се стигне до продължаване на тази серия и до нова среща с много голове.

първенство:Италия – Серия А
двубой:Киево – Сампдория
прогнози: Под 3.5 гола
Статус:?
коефициент: 1.75 в букмейкър betwinner

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75