Анализ за Киево – Каляри

Киево - Каляри

Обоснована футболна прогноза за Киево – Каляри

Киево

Киево има страшни главоболия при играта си в отбрана като в досегашните 28 кръга през сезона запази едва 5 „сухи“ мрежи. Всичко това е и в основата на цялостното пропадане за отбора, който само след няколко седмици ще бъде запратен с пълна сила в посока Серия Б.

Не се вижда какво трябва да се случи, за да бъде наваксан пасив от 14 пункта до спасителния бряг. Всъщност на хартия това е възможно, но с оглед на представянето на отбора и на футболистите, с които той разполага, е по-скоро немислимо да получи реализация в действителността.

Само един от 19-те отбора в Серия А беше победен от Киево, а това е показателно за показаното от „летящите магаренца“.

Каляри

Каляри се намира в сериозен възход и редувайки победи-загуби в последните кръгове, ще погледне към прекъсване на тази серия по благоприятния за себе си начин, записвайки две последователни победи. Въпреки, че нападението на отбора въобще не е сред силните в страната, дори напротив. Той е най-слабото в цялата Серия А, в него има някои нелоши футболисти като Щепински, Джакерини и Меджорини.

Като се добави и присъствието на великия за отбора Сержио Пелисер, вкарването на голове в оставащите кръгове няма да е толкова трудно. По-късно отколкото никога, това ще е стремежът на домакините, които ще изнесат една последователност от силни и все толкова зрелищни сблъсъци като противно на каквито и да било нагласи, ще навлязат във възход, който ако не друго, то поне да им позволи да напуснат елита на страната с високо вдигната глава.

За това домакинство същият този отбор ще е без: Секулин, Скелото и Томович, а отсъстващите за Каляри ще са: Паволети, Кастро, Десподов, Чери и Клаван. И така точно тези отбори ще сътворят истинското голово зрелище, което се предвижда в петъчната вечер, но то няма да е на „Райн Некар Арена“, а на „Марк-Антонио Бентагонти“.

първенство:Италия – Серия А
двубой:Киево – Каляри
прогнози: над 2.5 гола
Статус:?
коефициент: 2.37 в BetWinner букмейкър

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.352.352.35