Прогноза за Казахстан – Русия

Казахстан - Русия

Прогноза от типа под/над 2.5 гола за Казахстан – Русия

От няколко години насам казахстанският футбол е в много сериозен възход. Много голяма е и българската следа в това след като Станимир Стоилов превърна тамошния Астана в много сериозен тим, който проби и до груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир, а впоследствие пое и националната формация на страната.

Казахстан и Стоилов

Стоилов все пак взе решение да се оттегли от него, а на същата позиция застана Билек, който имаше бленуван дебют. Въпреки раздялата, неведнъж както от местната федерация, така и от едва ли не всички отбори в страната, Станимир Стоилов беше приветстван за добре дошъл, което и затвърждава огромните му постижения в казахстанския футбол.

И при Билек националният тим продължава да се изявява с петима бранители, а със същата формация излезе и следващият му съперник – Русия срещу Белгия в първия кръг от квалификационната група. Някак си Казахстан се справи по един много убедителен начин с чувствително по-силния в индивидуално отношение от него съперник от Шотландия.

Така казахстанците са на върха на възможностите си в един такъв момент, в който поглеждат и към записването на нови точки.

Русия

Русия имаше много силни мигове през последната година като се представи и на висота в домашното Световно първенство, преодолявайки груповата фаза на надпреварата. Последва обаче известен регрес в редиците на „Сборная“, която беше на ръка разстояние от това да спечели групата си в „Лигата на нациите“ като буквално в последния кръг загуби първото място след като отстъпи на Швеция с 2:0 и така остана зад „стоманените“ единствено поради по-лошата си голова разлика.

Това беше втората от трите последователни загуби за тима след като преди това отстъпи на Германия в една контролна среща, а малко по-късно се провали във визитата си на Белгия, губейки с 3:1.

Въпреки това съперничеството с Казахстан ще е много по-различно от всяко едно от изброените три. Много трудно е да се определи по какъв начин ще изглеждат домакините в това съперничество, но след като взеха тази толкова голяма победа срещу Шотландия на старта следва да подходят по-дефанзивно и до голяма степен да са доволни и на точката срещу Русия.

Сборная“ продължава с промените в състава си, а те няма да се отразят никак добре в близките месеци, според букмейкърите. Отново тимът на Черчесов няма да е така убедителен както беше по време на световните финали и няма да стигне до разгром, макар да превъзхожда съперника си в редица отношения.

 

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой:Казахстан – Русия
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.70 в EfBet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70