Прогноза за Кардиф – Уулвърхямптън

Прогноза за Кардиф - Уулвърхямптън

Обосновани прогнози за букмейкъра palmsbet за двубоя Кардиф – Уулвърхямптън

Кардиф направи няколко големи геройства през последните два месеца като бързо се върна в играта за оцеляването. Победите над Фулъм и Брайтън, които се очертава да са сред най-големите съперници в спора за спасението, дори за кратко измъкнаха тима от зоната на изпадащите, но не след дълго той се завърна там.

Кардиф

Каквото и да се говори уелският отбор е сред най-застрашените от изпадане и ще се нуждае от нещо много специално, за да се измъкне от дъното. Най-същественият проблем пред тима и в частност пред Нийл Уорнък е свързан изцяло с изявите му в заключителната фаза. Вкараните едва 11 гола в 13-те кръга до този миг правят нападението на Кардиф едно от най-слабо резултатните в първенството. Т

имовете, реализирали по-малко голове в английския елит, се броят на пръстите на едната ръка като в това число влизат: Саутхямтън, Кристъл Палас и Хъдърсфийлд. Като се отчете и това, че само в една от изминалите си срещи уелсците реализираха 4 гола, то в останалите 11 намериха противниковата врата едва 7 пъти.

Най-накрая Нийл Уорнък утвърди стартовия си състав като в последно време намери титуляр и за така важната позиция на централен нападател в лицето на Патерсън.

За домакинтвото на Уулвърхямптън Уорнък ще заложи на: Етъридж, Екуеле Манга, Морисън, Бамба, Кънингам, Гунарсон, Харис, Камараса, Ролс, Артър и вече отбелязания Патерсън като единствен централен нападател.

Уулвърхямптън

Вълците“ изпаднаха в огромна криза като нямат победа вече в продължение на месец и половина. За последно те триумфираха в гостуването си на Кристъл Палас с 0:1, а в последвалите 5 срещи така и не намериха път към победата. Уулвърхямптън има страшно много пробойни в изявите си в последно време, но още в гостуването на Кардиф ще се представи на висота като ще подобри играта си в отбрана.

Въпреки неубедителните резултати в последно време, Нуно Еспирито ще продължи да разчита на обичайните си титуляри: Патрисио, Боли, Коуди, Бенет, Винагре, Моутиньо, Невеш, Дохърти, Кавалейро, Хименес, Коща.

Най-накрая Уулвърхямптън ще подобри изявите си и колкото и необичайно да звучи, този път слабостите на тима ще са не отбрана, а в атака. Играта на двата тима ще е много дефанзивна и ще доведе до развръзка с малко голове.

прогноза: под 2.5 гола @ 1.57
под 0.5 първо полувреме @ 2.50
под 1.5 гола в мача @ 2.75
Уулвърхямптън да не допусне гол @ 2.50

Коефициенти от букмейкъра palmsbet