Прогноза Кардиф – Уотфорд

Кардиф

Кардиф все още е в неяснота къде ще се подвизава през следващия сезон. Оцеляването в елита ще е като истинско чудо за уелсците, които доскоро бяха отписвани от всички. Най-накрая все пак те започнаха да печелят точки и то с много сериозни темпове. Уорнък напипа точния състав и не се вижда как ще започне да го променя в хода на сезона. Точно срещу Уотфорд ще видим неговите обичайни 11 от последните два месеца, които върнаха надеждите на феновете за спасение.

Уорнък ще излезе в това домакинство с: Етъридж, Бенет, Бамба, Морисън, Екуеле Манга, Артър, Мърфи, Релс, Бакуна, Патерсън, Ниасе. Насреща им ще стартира една от най-чудатите формации в целия елит на страната. Много, много често в продължение на този сезон „стършелите“ играят с нещо като 4-2-2-2.

В редица случаи те изграждаха три линии от по двама футболисти в средата на терена и в нападението си. Така ще е и сега като това ще са: Фостър, Янмаат, Мариапа, Каткарт, Масина, Капу, Дукуре, Хюз, Перейра, Делофеу, Дийни.

Уотфорд

Изненадващо как Уотфорд подобри страшно много изявите си в отбранителен план като за първи път от години насам не е запазвал толкова пъти вратата си без допуснат гол в рамките на 5 от последните си 6 двубоя. От началото на тази година тимът е допуснал само една загуба и то от Тотнъм след небивал обрат.

Някак си „шпорите“ стигнаха до спечелването на трите точки след като много дълго време бяха догонващи в резултата, а в заключителните минути се поздравиха с победата. Сблъсъкът между Уотфорд и Кардиф през първия полусезон беше изумителен като приключи с вкарването на забележителните 5 гола.

Стършелите“ се наложиха с 3:2, а въобще не е невъзможно това статукво да се повтори и в ответния мач. Той ще е много сходен с първия, като и тук ще има дъжд от голове.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Кардиф – Уотфорд
прогноза: Над 2.5 гола
коефициенти: коефициент 2.15 в efbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.152.152.15