Анализ за Кардиф – Тотнъм

Кардиф - Тотнъм

Прогноза за Кардиф – Тотнъм

Кардиф

Кардиф печели все по-често и прави нещо наистина изумително през последния месец. Отборът, който доскоро беше тотално отписван, вече се върна в играта и оцеляването въобще не е невъзможно като дори изгради аванс от 3 точки пред най-добре позиционирания от тимовете в зоната на изпадащите. Това се случи след като само преди няколко дни възпитаниците на Нийл Уорнък триумфираха в гостуването си на Лестър.

Още преди първия съдийски сигнал те бяха отписвани и в интерес на истината трябваше да се озоват в губеща позиция след като имаха едва няколко голови положения в продължение на целия двубой, докато „лисиците“ създадоха много, много повече, а дори изпуснаха и дузпа десетина минути преди последния съдийски сигнал.

И когато изглеждаше, че след пропуска на Мадисън двубоят отива стремглаво в посока завършек с разделяне на точките, Камараса вкара в 92-та минута и донесе всичките на своите, които във втори пореден кръг не допусна попадение във вратата си. Огромен за това е приносът на Нийл Етъридж, който прави истински чудеса между гредите и ще продължи да ги прави и срещу Тотнъм.

Този вратар е един от онези, които се справят много добре когато са поставени под непрестанен обстрел, а подобно нещо ще е в сила и срещу „шпорите“, които се пропукаха страшно много в домакинството си на Уулвърхямптън отпреди няколко дни и то по безкрайно изненадващ начин – след като поведоха с 1:0 и се прибраха при този резултат на полувремето, а крайният се оказа 1:3. Със сигурност това бяха най-слабите 45 минути за тях в продължение на целия сезон и те няма да имат особено желание да си ги спомнят.

Тотнъм

Визитата им в Уелс няма да протече толкова лесно, колкото абсолютно всички предвиждат. Разполагащ с много по-силните футболисти в редиците си и намиращ се в близост до върха на подреждането, Тотнъм е страшно силно фаворизиран и това е обяснимо. Ще получи обаче много сериозен отпор от намиращия се във все по-добро състояние тим на Нийл Уорнък, който вече се наслаждава на престоя си в английския елит.

Кардиф ще продължи да стои все така добре подреден в своята половина, ще прибегне до това да атакува „шпорите“ когато те се доближат до наказателното поле, а Етъридж за пореден път ще е на висота. Много трудно точно в това съперничество Тотнъм ще стигне до разгром, какъвто се предвижда, а коефициентите за под 2.5 са повече от добри.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Кардиф – Тотнъм
прогноза:прогноза: под 2.5 гола @ 2.30 @ 1.53
коефициенти: коефициенти от Букмейкър 1xbet
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.302.302.30