Камерун – Гвинея Бисау

Камерун - Гвинея Бисау 1

Камерун

Символичните домакини откриват участието си в турнира за купата на Африка с топ сблъсък с Гвинея Бисау. Опонентът не е от най-висока класа и въпреки това ще е едно много добро изпитание за „лъвовете“. Все още има множество въпросителни около тима на Зеедорф и най-вече около стартовия му състав при всичките класни футболисти, които има. Сигурните стартиращи са едва няколко, а това определено е много добра новина за тима, неговия треньор и дори цялата нация.

Лъвовете“ имат най-различни изпълнители, които ще принесат за това тимът да е трудно предвидим и още в началото на участието си да се утвърдят като голям фаворит за трофея. Много, много важно за същия този отбор при създалата се ситуация е това да започне победоносно – да изиграе един много силен мач с този опонент и да не остави никакви съмнения в това, че превъзхожда опонента си.

Гвинея Бисау

Гвинея Бисау обяви 29 свои избраници за участие в заключителната фаза. Треньорът Баширо Канде има огромен избор на футболисти като разчита безкрайно на присъствието на такива от португалския футбол.

Едва ли не половината от избраниците му са част от една от водещите две дивизии в същата страна. Въпреки, че Гвинея Бисау въобще не е възприемана като някоя от най-футболните държави, има някои свои представители, които играят на прилично ниво. Много, много трудно за този тим ще е да направи каквото и да било точно в този сблъсък срещу този толкова си класен съперник.

Не се вижда как той ще спре опонент с офанзивната класа на Камерун. В голям проблем за Гвинея Бисау ще се превърне опазването на Максим Чупо Мотинг.

Лъвовете“ ще използват силата си по двата фланга и ще се наложат по много изразителен начин срещу тима на Башидо Канде.

първенство:Купа на Африканските Нации
двубой: Камерун – Гвинея Бисау
прогноза:Камерун а
коефициент: @1.50 в melbet
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50