Регистрация в Melbet, как се прави ?

Регистрация в Melbet

Начини за откриване на нова сметка в melbet

Един от най-бързо развиващите се букмейкъри в онлайн хазарта се нарича Melbet. Брандът се появява на бял свят през 2012 година и до този момент радва клиентите си с множество начини за залагане на спорт и други хазартни игри. Този сайт за залози е преведен на български и все още приема регистрации от България. Това е причината да напишем тези кратка, но съдържателна статия, с чиято помощ ще регистрирате първия си акаунт в Melbet и ще започнете да играете.

Откъде се извършва регистрацията в Melbet?

Посещавайки сайта melbet.com ще видите червен бутон за регистрация, който се намира горе в дясно на мониторите ви. Натиснете го, за да се покажат методите за регистриране на сметка. Прави впечатление, че букмейкърът е посочил повече от един начин за създаване на акаунт. Имате достъп до по-бързи методи, както и до по-бавни, но при всички трябва да дадете вярна информация. Условието за регистрация, е да сте пълнолетен гражданин навършил 18 години.

Изберете начин за регистрация на акаунт в Melbet

Регистрация на сметка в Melbet с един клик

Това е един бърз метод, при който трябва да се посочите държавата, от която влизате в сайта, желаната от вас валута за залози и бонус, който да разиграете. След като се съгласите с условията за ползване на платформата и посочите, че сте пълнолетно лице, ще получите номер на клиент и парола, с които да влизате в системата. По-късно обаче ще се наложи да въведете и други данни.

Регистрация на сметка в Melbet с имейл адрес

Това е най-подробният начин за регистрация на сметка в уебсайта, който ще изиска от вас, да впишете име и фамилия, държава и град, таен въпрос и отговор и не на последно място адреса на вашата електронна поща. Данните за вход в платформата ще ви бъдат изпратени и веднага, след като ги получите можете да пристъпите към депозит в букмейкъра, и да стартирате със залозите.

Регистрация на сметка в Melbet с телефонен номер

Тук отново ви се предлага бърза регистрация в Melbet. Въведете телефонния си номер, изберете валутата за игра и бонуса, който искате да използвате. Разбира се, не е задължително да посочите дадена оферта, защото букмейкъра ви предоставя възможност да играете и без налични бонуси.

Регистрация на сметка в Melbet със социални мрежи

Имате опция за регистрация на акаунт в Melbet чрез използването на социалните мрежи: Facebook, Google+, Bконтакте и Одноклассники. При този вид регистриране на акаунт, системата на букмейкъра сама попълва данни в профила ви, като ги извлича от посочената социална мрежа. От вас се изисква само да впишете вида на валутата, с която искате да залагате в уебсайта.

Как да взема най-високия бонус след регистрация

Ако сте прочели нашето ревю за този букмейкър, вече знаете, че предлага 100 % бонус за нова сметка. Ако обаче използвате бонус кода „mel5bet“ ще получите още по-висок първоначален бонус от 130 %. С други думи ще можете да получите до 130 евро бонус !!! , което е една наистина добра оферта, за тези от вас който обичат често да сменят букмейкърите и обичат бонуси за нови клиенти.

В обобщение

Това са начините за регистрация на акаунт в Melbet. Изберете най-подходящия за вас и действайте. Напомняме, че в един момент букмейкърът ще поиска верификация на сметката. С други думи, ще се наложи да изпращате сканирани лични документи, които да удостоверят, че вие сте лицето, което стои зад профила. Това е всичко, което се изисква да бъде направено.

Sending
User Review
5 (4 votes)