Анализ за Кадис – Гранада

Испания - Ла Лига 2

Прогнози за испанската сегунда дивисион – Ла Лига 2

Кадис

Кадис се завръща все повече към най-силните си години в испанския футбол и макар все още да не се е върнал в елита на страната, се доближава все повече до това. Тимът е 7-и в таблицата, като доскоро дори беше и в зоната на промоцията, но след поражението от Осасуна в последния кръг, изостана.

Въпреки това този отбор играе един много добре организиран футбол, а на своя стадион е истинско страшилище за всеки един съперник. Всеки от последните 5 двубоя за Кадис на „Ещадио Рамон де Каранза“ неизменно беше спечелен и точно поради силните изяви в това отношение отборът е фаворизиран за спечелването на трите точки дори срещу водача в класирането. Гранада продължава да е на първата позиция и въпреки това няма как да е сигурен в това, че ще се завърне в елита на страната, тъй като преднината му спрямо всички 5 тима, намиращи се непосредствено зад него, е много малка.

Всъщност разликата между тях и 7-ия в класирането – задаващият се опонент, е едва 7 точки, а всичко това загатва за много оспорваната битка, която се очертава за местата, носещи промоцията.

Гранада

Гранада продължава да допуска страшно малко голове, като в същото време и реализира все толкова и въпреки това някак си продължава да стига до записването на добър след добър резултат. Само два от последните 10 двубоя с участието на тима в Сегунда приключиха с вкарването на три или повече голове, а това е напълно показателно за желанието му да действа на ниво в своята половина и да използва всяка една възможност, за да стигне до минимална победа.

Кадис няма да има нищо против подобен подход от страна на съперника си, тъй като на свой ред често прилага подобна игрова нагласа. И от очертаващия се начин на игра с формация 4-2-3-1 и Кадис, и Гранада загатват за желанието си да са на ниво в средата на терена и да не се стига до някакво сериозно надиграване, което да доведе до падането на много голове.

Падне ли гол в този двубой, той ще е с огромна стойност и дори може да е равносилен на спечелването на три точки, а нулевото реми се оценява със 7.00. За под 0.5 гола до паузата коефициентите са около 2.50

 

 

първенство:Испания – Ла лига
двубой:Райо Валекано – Селта Виго
прогноза: под 2.5 гола и под 0.5 гола първо полувреме @ 2.50
коефициент: 1.50 в melbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50