Прогноза за Испания – Норвегия

Испания - Норвегия

Обоснована прогноза с анализ за Испания – Норвегия

Испания

Испанците се озоваха в един необичаен за себе си период през последните две десетилетия. Великият Луис Арагонес ги постави на световния връх като направи нещо изумително, печелейки последователно две европейски първенства, между които и световно, но след неговото оттегляне тимът тръгна в низходяща посока.

Все по-рядко Испания беше в състояние да демонстрира нещо изумително, както го правеше под негово ръководство. Редица последователи на същия голям испански треньор направиха какво ли не, за да приложат същия начин на игра, който беше въведен много умело и в Барселона от Пеп Гуардиола „тики-така“, но така и не успяваха.

Най-накрая испанската футболна федерация реши да предприеме ход в по-различна посока, назначавайки Луис Енрике, който все пак също имаше досег с „каталунците“ и въпреки това неговият начин на игра даже по времето, прекарано в испанския колос, не беше с прекалено много къси пасове (по подобие на Гуардиола).

Луис Енрике се стремеше към това да използва възможно най-много фланговите футболисти, а това ще е ключът към успеха му в националния отбор. Той има изобилие от първокласни състезатели точно на тези позиции, а единственото, върху което ще бъде принуден да поработи по-съществено, е да организира отбраната по един по-добър начин. „Ла Фурия“ се провали в „Лига на нациите“ и по-точно в начинанието си да спечели групата си с Хърватия и Англия точно поради тази причина.

Тимът така и не разгърна някакви качества при играта си в отбрана след като не допусна гол само в домакинството си на обезобразения хърватски тим, който отпътува за Испания с някакъв много странен състав. Испания има всичко необходимо – футболисти, треньор и много добър колектив, за да се върне на световния връх в най-скоро време.

Норвегия

Много трудно може да се мисли, че точно този отбор, в домакинство на съперник като Норвегия, ще се провали. Норвежците имат един Джошуа Кинг в нападението си, който чисто и изцяло с физическа сила се опитва да надиграе пазачите си, а срещу испанската отбрана ще е безсилен, и така „викингите“ ще останат без никакво оръжие, пропуквайки се по безумен начин още на старта на квалификациите.

Испания ще напомни за най-добрите си времена и ще стигне до един от най-убедителните си успехи през последните месеци, а играта на Луис Енрике ще започне все повече да си личи.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой:Испания – Норвегия
прогноза: Испания -1
коефициенти: коефициент 1.65 в betfair борса
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65