Хорн – Ватенс

 

футболни прогнози

Безплатни футболни прогнози с анализ от 5bet.eu

Ватенс

Тимът на Ватенс е много силно устремен към елита на страната на Австрия и е все по-близо до постигането на едно огромно постижение на сметката си. Дотук той завоюва 62 точки като претърпя само 3 поражения в рамките на кампанията. Същият този отбор е в една изумителна серия от поредни победи след като се справи с всеки от последните си 5 опонента в дивизията.

Това, което е най-неприятно за него, е, че инкасира все повече голове във вратата си като в 4 от въпросните случаи неизменно вадеше топката от мрежата си поне веднъж.

По-рано през сезона изненадващо Ватенс се наложи само с 1:0 срещу този опонент и това постави под известна въпросителна качествата на тима. Не след дълго обаче той ги демонстрира многократно и то срещу най-различни съперници като направи така, че еднолично да оглави класирането и да се превърне във фаворит номер едно не само за промоция.

Когато се говори за австрийската втора дивизия и за промоция, задължително следва да се отбележи това, че единствено първият в крайното подреждане се поздравява с този толкова голям успех. На този етап преднината на Ватенс пред втория – Рийд е едва два пункта, а до края на сезона не остава много време – точно един кръг. Не е случайно и това, че всички двубои от австрийската втора дивизия от последния кръг, се играят по едно и също време. Точно това значи, че спечели ли визитата си на Хорн, Ватенс ще попадне автоматично в елита на страната като първи в страната, без значение от развръзката на който и да било от останалите двубои.

Хорн

Хорн вече е изпаднал и просто няма за какво да играе. Тимът е тотално деморализиран и няма да разгърне особено добър футбол в този последен от кампанията кръг.

Ватенс ще наложи много сериозно превъзходство, ще стигне до ранен гол, ще се наслади на много добри 90 минути и ще запише така важната последна победа в последния кръг.

първенство:Австрия – Втора лига
двубой:Хорн – Ватенс
прогноза:над 3.5 гола
коефициенти: коефициент 2.10 в ефбет букмейкър
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.102.102.10