Обоснована прогноза за Холандия – Германия

Под 2.5 гола Холандия - Германия

Брой голове под/над 2.5 гола за Холандия – Германия

Холандия срещу Германия – съперничество, което изпълва с много емоции феновете на красивия футбол. Точно в този случай нагласите са за много голове, но е напълно възможно те въобще да не се оправдаят.

Холандия

Лалетата“ имаха един отчайващ период, обхващащ последните квалификации. Останали далеч от финалите на две последователни надпревари от най-висок калибър на национално равнище, холандците започнаха изграждането на един млад и все толкова способен отбор, който със сигурност ще е много, много сериозен фактор не само на европейската, а и на световната сцена в близките няколко години.

Демонстрираното от възпитаниците на Роналд Куман беше брилянтно като те надиграха Беларус по всеки един показател и така рано-рано оглавиха групата си. Коренно различен по своята същност обаче ще е сблъсъкът им с Германия, който ще е някаква своеобразна противоположност.

Холандия има много блясък в този си вид и за първи път от много дълго време насам използва най-силните си футболисти на обичайните им позиции като няма необходимост от вътрешни размествания. Така Дейли Блинд играе по левия фланг на отбраната, а не в центъра ѝ както се случваше неведнъж. С него и Дензел Дъмфрийс от двете страни в защитната линия, тимът е много разкрепостен, но срещу Германия ще бъде принуден да погледне основно към изявите си в отбрана.

И в този случай Куман ще заложи на 4-3-3 като стартовата му единайсеторка ще е следната: Силесен, Блинд, Ван Дайк, Де Лихт, Дъмфрийс, Де Йонг, Де Роон, Вайнаудум, Бабел, Депай, Бергвайн. Всъщност в този си вид „лалетата“ играят без централен нападател като в тази роля влиза Мемфис Депай, който обаче много често се връща в собствената половина, за да играе по-често с топката.

Германия

Германия продължава с редицата промени в състава си. Самият селекционер Йоги Льов заяви, че има много ясна представа какво трябва да се промени в състава, за да го върне на върхова позиция. Неговият избор от приятелската среща със Сърбия предизвика редица разнопосочни мнения като се видя сериозното подмладяване.

Въпреки неособено добрия резултат, не следва да има някакви промени в 11-те му за визитата на Холандия, като отново ще заложи на: Нойер, Кимих, Тах, Зюле, Клощерман, Халщенберг, Гюндоган, Сане, Хаверц, Бранд, Вернер.

Тази единайсеторка има огромно бъдеще пред себе си и със сигурност ще е в центъра на вниманието още в близките години. Немислимо е, че точно Йоги Льов, който многократно е градил прекрасни състави от нищото, че няма да използва най-доброто от възможностите на тези си изумителните футболисти.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой:Холандия – Германия
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 2.05 в Мелбет
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.052.052.05