Прогноза за Хофенхайм – Щутгарт

прогноза за Хофенхайм - Щутгарт

Обоснована прогноза за Хофенхайм – Щутгарт

Хофенхайм прави много слаб сезон до момента и след всичките тези несполуки има крайна необходимост от точки. Още в следващите няколко кръга ще има много добра възможност за направата на една голяма крачка в правилната посока, стигайки до добър актив. Тимът на Нагелсман беше забележителен през всеки от последните няколко сезона и пределно ясно за това говори класирането му за участие в „Шампионска лига„.

Хофенхайм

През този сезон отборът е част от груповата фаза и само преди няколко дни изнесе една забележителна среща с Лион, завършила при 3:3. Каквито и да са дискусиите, Хофенхайм продължава да е безкрайно зрелищен за наблюдаване отбор, който осланя цялата си игра на нападението.

Нагелсман прави всичко по силите си, за да изнесе колкото се може повече от своите футболисти в преден план. Поради това той предпочете да изпробва 3-5-2 с двама крайни бранители, които в голяма част от случаите изпълняват функциите на крила и именно този подход му донесе всичките успехи до момента.

Няма никакво съмнение, че и срещу Щутгарт игровата му нагласа ще е същата. Още повече, че това домакинство идва в момент, в който неговият тим изостава по отношение на спечелените точки и дори е във втората половина на класирането, а това е позиция, която в никакъв случай не му отива. Трите последователни двубоя без записана победа остават в миналото след като Хофе няма поражение вече в два последователни случая, а в домакинството на посредствения тим на Щутгарт има възможност да продължи изграждането на една много добра серия.

Щутгарт

Безкрайно изненадващо е това, че вече в 5 последователни двубоя на своя стадион футболистите на Нагелсман нямат записана победа, а всъщност всяко едно от домакинствата им неизменно завършване както с вкарването на голове и от двата тима, така и със сумарно минимум три такива. За двубоя с Щутгарт на „Райн Некар Арена“ Нагелсман няма да има на разположение контузените: Амири, Руп, Пош, Битенкурт, Гайгер и Хюбнер.

В стартовия състав за пореден път ще попадне един от големите таланти на английския футбол – Рийс Нелсън, който навлезе в изумителна голова серия в последните двубои. Общо взето изборът за стартов състав на домакините за кой ли път ще е много офанзивен. Обичайното 3-5-2 като в случая по-харакерното е, че един от петимата в полузащита ще е с по-силно изразени дефанзивни функции.

От първия съдийски сигнал за двубоя ще излязат: Бауман, Кадержабек, Бичакчич, Фогт, Грилиш, Зубер, Крамарич, Нелсън, Бренет, Жоелитон и Белфодил. В този състав, в който по начало има двама нападатели, броят на остриетата ще е много по-голям, като в редица случаи на върха на нападението ще се оказват както Нелсън, така и Крамарич. Щутгарт излиза на „Райн Некар Арена“ със същата схема като тази на Хофенахйм, а изпълнителите ще са: Цилер, Павар, Бадщубер, Баумгартъл, Мафео, Гентнер, Аскасибар, Инсуа, Томи, Гомес и Гонзалес.

Прогнозата за Хофенхайм – Щутгарт

Тимът на Вайнциръл е в голяма криза като все още няма нито една победа като гост през сезона. Въпреки това срещу Хофенхайм неговите футболисти ще се постараят да играят добър футбол и да отвърнат на офанзивния начин на игра на съперника. Този двубой ще се превърне в едно надстрелване между двата тима, като неспирните атаки и към двете врати ще доведат до вкарването за кой ли път на минимум три гола.

първенство:Германия – Бундеслига 1
двубой:Хофенхайм – Щутгарт
прогноза: над 2.5 гола
коефициент: 1.50 в ефбет
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65