Прогноза за Хетафе – Валенсия

футболни прогнози

Безплатни футболни прогнози с анализ от 5bet.eu

Най-интригуващият двубой на днешния ден е между отборите на Хетафе и Валенсия, спорещи за място на 1/2-финалите в турнира за купата на краля. Всеки от тях направи много, за да достигне до заключителната фаза на надпреварата и има всичко необходимо, за да стигне още по-напред. Понастоящем те са много равностойни и разликата помежду им ще е минимална както в игрови аспект, така и в резултат.

Хетафе

Хетафе е в супер серия от 4 поредни двубоя във всички турнири без допусната загуба като за последно отстъпи на Барселона с 1:2. По-интересното в случая е, че това беше единствената загуба за отбора в рамките на последните му 11 срещи във всички турнири, а дори и срещу „каталунците“ възпитаниците на Бордалас не бяха далеч от това да избегнат поражението. В същото време Хетафе спечели 5 от последните си 6 домакинства като и тук единственият случай, излизащ от графата победи, е този срещу Барселона.

Хетафе е много по-добър отбор отколкото беше преди няколко години. Този отбор е готов да се бори дори със съперник от класата на Валенсия, който разполага с много силни футболисти. Валенсия изостана страшно много в класирането и от тук до края на сезона ще може да се бори единствено за спечелването на купата. От години насам, излизайки един срещу друг Хетафе и Валенсия често решават съперничествата си с вкарването на едно-единствено попадение. Само в един от последните им 6 двубоя и двата отбора се разписаха, а цели 4 от случаите завършиха с под 2.5 гола.

Валенсия

Най-накрая „прилепите“ започнаха да преоткриват най-добрия си футбол като вече нямат загуба в последните си 3 сблъсъка. Зачестиха случаите, в които Валенсия завършва двубоите си с вкарването на много попадения, но в предстоящия това няма да е налице. Излизайки в идния двубой помежду си от първия 1/4-финал за купата на краля, и Хетафе, и Валенсия ще са безупречни в отбрана и ще оставят развръзката за реванша.

 

първенство:Испания – Купа на Краля
двубой:Хетафе – Валенсия
прогнози: под 2.5 гола
коефициенти: 1.50 при нова регистрация в efbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50

прогноза: под 2.5 гола @ 1.50