Прогноза за Хърватия – Уелс

 

Уефа Евро 2020

Прогнози за Евро 2020

Тази толкова футболна и все толкова симпатична държава – Хърватия продължава да е в центъра на вниманието на запалянковците на великия спорт. От десетилетие този нейн състав винаги се приемаше с огромни очаквания, но в огромна част от случаите разочароваше и точно сякаш тогава, когато амбициите му бяха много близо до това да бъдат окончателно пречупени, той разгърна най-добрия си футбол и стигна до величието, играейки финал на Световното.

Хърватия

Съвсем малко не достигна на „шахматистите“, за да стъпят на върха, но въпреки това те си спечелиха страшно много нови почитатели с начина си на игра. От дълго време насам те, които са с население от едва около 4 милиона души, произвеждат прекрасни футболни таланти, а окомплектоването им в отбор върви все по-добре. Няма как да се пренебрегне това, че точно тези футболисти вече дълги години играят един с друг и се познават отлично, така че постигнатият успех беше просто въпрос на време.

Изненадващото беше единствено това, че той дойде толкова късно след като не друг, а точно този национален тим разполага с една от най-силните халфови линии в целия свят – с Модрич, Брожович, Перишич, Ракитич и Ребич. Тази петорка за пореден път ще излезе заедно на терена и ще разгърне отличното си разбирателство. На върха на нападението ще действа Крамарич, така че при присъствието на такава класа в предни позиции, головете са нещо неизбежно.

При това положение, дори някой от всички изброени дотук за хърватите да няма ден и играта му да не спори, то всеки един от останалите ще е готов да компенсира и да играе и за него, докато Уелс няма подобна привилегия.

Уелс

Драконите“ също бележат сериозен прогрес и въпреки това все още няма как да се сравняват със следващия си съперник. Това, което е на път да се превърне във все по-голям проблем за тях е, че голямата им звезда – Гарет Бейл, все по-често играе на поста на централния нападател, а това не е неговият титулярен. Той играе там по принуда, тъй като няма футболист, който пълноценно да застане на тази позиция. Дълго време те опитваха с Хал Робсън-Кану, но той многократно се утвърди като отлична опция от пейката и като посредствената такава от самото начало.

Уелсците се наслаждават на присъствието в редиците си на едно от големите открития през сезона в Премиършип – Дейвид Бруукс. Точно той ще е зад гърба на Бейл и ще направи всичко по силите си, за да му осигури достатъчно добри подавания. При това положение и при всички тези принудителни рокади, довели до изнасянето на Бейл на върха на нападението, Уелс просто няма как да се надява на добър резултат срещу класните хървати.

Шахматистите“ ще изиграят прекрасна партия и ще надиграят опонента си по всички показатели, поставяйки го в мат много преди последния съдийски сигнал.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Хърватия – Уелс
прогноза:Хърватия
коефициент: @1.61 в melbet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70