Анализ с прогноза за Хамбургер – Динамо Дрезден

Малко над 350 километра или точно 15 точки разделят Хамбургер и Динамо Дрезден. Показателите им не се различават толкова съществено в редица отношения, но в най-важното – броя на спечелени точки, разликата е огромна.

Хамбургер

И без да блестят и без да печелят с по 3-4 гола, „хамбургерите“ оглавяват класирането във втория ешелон на Бундеслигата и гледат все по-уверено към завръщането си в елита. Поредното безумие около тях е това, че са спечелили не с една или две, а с цели 4 точки повече при гостуванията си в сравнение с точките, дошли в домакинствата. Като цяло те не са сред най-силните домакини в цялата лига, но тук се стига дотам, че да са в една много изгодна позиция, от която ще е грях ако не вземат всичките точки.

Приемайки съперник, който няма никакви амбиции за промоция, а същевременно е и далеч от зоната на изпадащите, пропускът на записване на триумф ще е огромен удар по амбициите им, които са насочени към това още след края на този сезон да се завърнат в елита.

Изпадането нямаше как да протече по друг начин освен с раздяла с някои от най-силните им футболисти. Това е напълно нормално и обичайна практика в подобни случаи, тъй като повечето от играчите избягват това да се подвизават в дивизия, различна от първата на дадена страна. И в настоящия си вид обаче отборът въобще не стои зле на терена, а първото му място в таблицата потвърждава точно това мнение.

Статуквото във втора Бундеслига е много рядко срещано и разгръща това, че нито вкараните голове, нито инкасираните, са определящи за това колко силен е даден отбор. В редица отношения, включително на реализирани голове, както и на инкасирани, Хамбургер отстъпва пред някои от тимовете в първенството.

Букмейкър бет365 за високи коефициенти

Динамо Дрезден

Докато по отношение на допуснатите тимът бива превъзхождан единствено от Унион Берлин, то в това на отбелязани, е някъде в средата на класирането, като изостава даже от някои отбори от втората част на класирането. Въпреки това Хамбургер знае кога и как да печели, а головата му разлика е леко положителна единствено поради това, че претърпя няколко много тежки поражения с големи числови изражения, като последното от тях беше това от Падерборн у дома с 0:5.

През първия дял от сезона „хамбургерите“ се справиха с Динамо Дрезден по любимия си начин – с 1:0 като гост и добавиха трите точки към сметката си. Приемайки същия този съперник на своя стадион, те ще са чувствително променени и ще действат по много по-офанзивен начин.

От самото начало Хамбургер ще се опита да владее развоя на двубоя и да оправдае нагласите на феновете си, че ще играе зрелищен футбол и ще пречупва съперници от калибъра на Динамо Дрезден с лекота.

първенство:Германия – Бундеслига 2
двубой:Хамбургер – Динамо Дрезден
прогноза: Под 2.5 гола @ 1,57
коефициенти: коефициенти от winbet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.571.571.57