Прогноза за Хамарби – Елфсборг

Хамарби

Хамарби продължава да е един от прогресиращите тимове в лигата и се очертава да остане в тази си светлина и през слеващите месеци. Тимът е на 7-то място преди първия съдийски сигнал на задаващия се сблъсък, а вземе ли трите точки от него, ще задмине Норкьопинг, като в същото време ще има и още един изигран двубой по-малко от този си опонент, така че ще е в още по-добра позиция в битката за най-желаните позиции.

Положението през сезона е такова, че се заформят две основни групи в челото на класирането – едната е съставена от Малмьо и АИК, които ще се борят за титлата, а другата – от Хекен, Юргорден, Гьотеборг, Норкьопинг и Хамарби, които ще се надяват да завършат на 3-та позиция, с което и да си гарантират участие в „Лига Европа“.

Радостното за Хамарби е, че поне на този етап не се вижда как ще завърши по-назад от 7-то място, тъй като намиращият се на 8-та позиция е с изоставане от 6 точки, а освен това има и един изигран двубой повече. Най-голямата сила на същия този тим на Хамарби се корени в изявите му като домакин.

Дотук той не е загубил нито една от срещите си на собствения стадион след като записа 5 победи и 2 ремита. Нещо подобно е в сила и за опонента, който обаче в този случай ще се наложи да напусне своя дом, а във визитите си е направо потресаващ като в едва 8-те си през кампанията инкасира 8 гола при цели 5 загуби.

Елфсборг

Всичко, казано дотук, само загатва за това, че нагласите са, че Хамарби ще има сериозно игрово преимущество и ще използва домакинския фактор, за да се наслади на едни много ценни три точки, които да продължат устрема му към 3-то място. Освен това в редиците на тима се подвизава и един от най-големите таланти на босненския футбол – Муамер Танкович, който няма да се задържи още дълго време в шведското първенство, но в този двубой той ще има основна роля във всичко най-интересно, случващо се на терена. Елфсборг няма да е толкова слаб, колкото са основните нагласи, като все пак ще намери начин да се разпише.

 

 

първенство:Швеция – Алсвенскан Лига
двубой: Хамарби – Елфсборг
прогноза:Над 2.5 гола
коефициент: @1.65
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65