Прогноза за Хъл Сити – Родъръм

Хъл Сити

Хъл Сити се превърна в един от най-непредсказуемите отбори в продължение на сезона в Чемпиъншип. Той беше потресаващ в началните кръгове и не след дълго беше закотвен на дъното в класирането. Впоследствие се стигна до един истински ренесанс, който върна и най-големите амбиции на тима – тези, с които влезе още преди първия кръг, а именно да се завърне в елита на страната.

И няма да е прекалено ако това наистина се случи, като възможността за „тигрите“ да се озоват в плейофите все още е налице, тъй като изоставането им спрямо 6-то място възлиза на едва 7 пункта. За тяхно най-голямо щастие до края на сезона има още цели 15 кръга, в които много неща могат да се променят, а продължат ли с изумителната си игра на собствения „ККОМ Стейдиъм“ те ще се окажат много сериозен фактор.

Вече 5 последователни домакински победи за тях, като при 3 от тях запазиха вратата си „суха“. Загатнаха и за известно подобрение на отбранителната си линия като нито един от последните им три госта не намери път към това да преодолее Маршал и четиримата пред него. Хората на Найджъл Адкинс са вдъхновени, а програмата им предразполага към това да продължат с добрите резултати. Над всички в техните редици си остава Джеръд Боуен, който е едно от големите открития на сезона и като нищо в най-скоро време ще се подвизава в Премиършип.

Същият този футболист не спира да бележи, въпреки че по презумпция не е централен нападател. Той е флангови играч, но по никакъв начин това не се отразява на резултатността му, която е наистина изумителна. Той взе участие в 9 от последните 10 двубоя на тима, като в цели 6 се разписа, а в 3 от тях го стори по два пъти. Точно той ще направи разликата между Хъл и Родъръм в този кръг.

Коефициенти от bet365

Родъръм

Този опонент е вторият най-слаб гост в цялата лига като е единственият, който все още не е печелил далеч от дома си в обхвата на кампанията. Той е и този, който вкарва най-рядко при излизанията си като го стори едва 8 пъти в 15-те си гостувания.

Нещо безкрайно необичайно за отбора на Хъл е да запзва често вратата си без допуснат гол и макар да излиза срещу съперник с на пръв поглед толкова слабо нападение като това на Родъръм, след като нито един от последните му 3 съперника на „ККОМ“ така и не успя да го затрудни, най-накрая това ще бъде сторено и то много изненадващо от борещия се за оцеляване тим на Пол Уорн.

Хъл все пак ще продължи с изумителната си игра в нападение и ще сътвори поредна голеада за феновете си.

първенство:Италия – Серия А
двубой:Хъл Сити – Родъръм
прогнози: над 2.5 гола
Статус:Печели
коефициент: 1.90 в букмейкър bet365

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90