Прогноза за Хъдърсфийлд – Манчестър Сити

Хъдърсфийлд - Манчестър Сити

Прогноза за Хъдърсфийлд – Манчестър Сити

Кърклес Стейдиъм“ в Хъдърсфийлд ще е арена на един от най-чаканите двубои за деня. Винаги подобни съперничества между тимове, намиращи се на крайностите, будят много голям интерес особено когато става на въпрос за такива от английската Висша лига.

Типичното за нея е, че винаги последният може да сюрпризира първия. Макар статуквото между тези отбори да не е точно такова, тъй като Манчестър Сити е в близост до върха, но не и на него, съперничеството ще е с абсолютно същия характер като споменатия в предишното изречение.

Хъдърсфийлд

Борещият се със зъби и нокти за всяка една педя терен от своя собствен такъв тим на Хъдърсфийлд ще е принуден да се превъплати в образа, който получава от години насам и по-конкретно в своя символ – териера. И без един от двигателите си в средата на терена – Аарън Мой отборът ще трябва някак си да се справя с немислимата си задача срещу „гражданите“. Вагнер е един от треньорите в елита, които имат изградена нагласа за съперничества с големите тимове, която никога не се нарушава.

Веднага след появата на тима му в елита, той прибягваше до дълбока преса срещу топ отборите, което доведе и до няколко истински крушения по отношение на голова разлика. Последва драстична промяна и организиране на отбранителната линия по чувствително по-различен начин – с петима, пред които действат още двама (в ролята на дефанзивни полузащитници).

Това е много по-добрият вариант за Хъдърсфийлд и него с леко изменение ще видим срещу Манчестър Сити. Прогнозираме само една корекция в състава на Вагнер, която ще видоизмени единствено позиционирането на петимата му в отбрана (като това ще бъде схема, която мнозина ще определят като такава с четирима в тази линия и няма да е кой знае колко грешно). Обичайните трима в центъра на защитата тук ще варират като брой и често ще са дори двама.

Това ще са Йоргенсен и Шиндлер, а в много случаи между тях ще застава Хог, който ще има и функции в халфовата линия. Така все пак това може да се определи като промяна от страна на Вагнер, който ще има двама и един преходен защитник около тях, докато в голяма част от изминалите кръгове броят им беше трима в линия. Като цяло той ще заложи на: Льосъл, Хадергьонай, Йоргенсен, Шиндлер, Дурм, Хог, Билинг, Пънчън, Притчард, Качунга и Муние.

Манчестър Сити

Страшно много казахме за отбора на Хъдърсфийлд, тъй като той е онзи от двата, за който футболният фен има много по-малка представа. Манчестър Сити е всеизвестен и всеможещ. Непредсказуемият Гуардиола този път ще заложи на обичайната си единайсеторка от последните седмици: Едерсон, Данило, Лапорт, Отаменди, Уокър, Фернандиньо, Сане, Давид Силва, Де Бройне, Стърлинг и Жезус.

Най-накрая белгийският маестро в средата на терена ще се завърне сред обичайните избраници на Гуардиола след като претърпя няколко контузии през последните месеци. Той няма да е в най-доброто си състояние и това ще се отрази и върху отборните изяви. Много трудно точно в такъв двубой и точно срещу съперник с толкова добре стояща в подобни битки дефанзивна линия, Манчестър Сити ще стигне до победата.

Въпреки че това е последният в класирането, той ще затрудни страшно много съперника си от другата крайност и ще напомни защо точно тази лига е считана за най-силната в света.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Хъдърсфийлд – Манчестър Сити
прогноза: Под 3.5 гола
коефициенти: 1.70 коефициенти от Palms Bet
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70