Прогноза за Хъдърсфийлд – Лестър

Хъдърсфийлд - Лестър

Обоснована прогноза за Хъдърсфийлд – Лестър

Вече изпадналият тим на Хъдърсфийлд, ще приеме съперник от коренно различен спрямо своя калибър. Много трудно в тази част от кампанията и при това развитие има начин, по който да се направят някакви аналогии между тези отбори.

Хъдърсфийлд

Териерите“ изжявиха един добър първи сезон в елита на страната, като си гарантираха оцеляването малко преди края и то изнасяйки няколко много силни срещи срещу топ отбори, но във втората си кампания, редом до най-добрите, се сгромолясаха и бързо хванаха асансьора в обратна посока.

Най-лошото за тях е, че не се вижда как от настоящите си футболисти ще сглобят състав, който да е способен само след няколко месеца да се бори за повторна промоция в елита.

Вкарването на голове се превърна в една огромна тяхна слабост в рамките на този сезон и колкото и нетипично да беше това за треньор като Дейвид Вагнер, в крайна сметка се случи. Дълго време Вагнер играеше с петима бранители, а след напускането му тимът започна да налага схема на игра с четирима, което доведе само до влошаване на резултатите. Позиционирането на една многобройна халфова линия от петима, ще позволи на тима да е до известна степен равностоен на Лестър и да не позволи на съперника си да прави каквото си поиска в този сблъсък.

Отново „териерите“ ще играят с 4-3-2-1 като единствен на върха на нападението им ще е Грант. Той ще бъде тотално обезвреден от отбраната на „лисиците“ като за пореден път ще има огромни слабости пред гола. Изненадващото в случая ще е, че подобно нещо ще се случи и с нападението на самите „лисици“.

Лестър

Откакто Брендън Роджърс пое поста, тимът тръгна във възходяща като натрупа редица победи. Северноирландецът продължава да разчита на обичайния си стил с много голямо притежание на топката, а точно по подобен начин, Хъдърсфийлд изглеждаше срещу едва ли не всичките си съперници в елита през сезона – отстъпвайки тотално по този показател. Определено притежанието върху топката и тук ще е в много голяма част в полза на „лисиците“, но това няма да им донесе така лесната победа, каквито са и нагласите. Хъдърсфийлд ще изнесе една от най-силните си срещи през сезона точно в този кръг и ще затрудни страшно своя съперник.

коефициент 1.90 в PalmsBet

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Хъдърсфийлд – Лестър
прогноза: Под 2.5 гола
коефициенти: коефициент 1.90
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90