Прогноза за Хъдърсфийлд – Брайтън

 

Прогноза за Кристъл Палас - Бърнли

Обоснована прогноза за Кристъл Палас – Бърнли

Хъдърсфийлд

Хъдърсфийлд изигра най-силния си двубой през сезона само преди седмица когато се разправи с Уулвърхямптън и дори се измъкна от зоната на изпадащите. Това толкова силно представяне продължи възхода на тима, който вече в трета последователна среща няма допусната загуба като в две от тях спечели.

Благодарение на 7-те точки спечелени за толкова кратко време „териерите“ се изстреляха до 16-то място в подреждането, а с още една победа ще се доближат страшно много до средата на класирането. Тяхното изоставане от предстоящия им съперник, който е 12-и, възлиза на едва три пункта, така че всичко това само загатва колко голямо е значението на задаващото се домакинство.

За пореден път Дейвид Вагнер няма да прави каквито и да било промени в състава си като ще заложи на: Льосъл, Занка, Шиндлер, Конголо, Хадергьонай, Дурм, Хог, Мой, Билинг, Притчард и Муние. Има няколко въпросителни около състава му, които са свързани с имащия лека травма Конголо. Очакванията са обаче, че той ще е готов още за този двубой. Брайтън също няма да прибегне до някакви размествания в обичайния си състав като на терена от първия съдийски сигнал ще излязат: Райън, Бонг, Дънк, Дъфи, Бруно, Каяал, Прьопер, Изкердо, Нокер, Грос и Мъри.

Последният продължава да прави истински фурор като отбелязва гол след гол в английския елит дори и в ролята на един от най-възрастните състезатели в първенството.

Брайтън

Брайтън е в сериозен спад след като няма победа в продължение на последните 3 кръга и се запъти към зоната на изпадащите. Нова загуба ще нанесе огромен удар по тима като ще го замеси дори в битката за оцеляването толкова рано през сезона като доскорошните успешни изяви ще останат все по-трайно на заден план. Намери ли начин да измъкне трите точки от тази визита, Брайтън ще е един от най-утвърдените отбори в средата на подреждането. И „териерите“, и „чайките“ не играят никак успешно в предни позиции като още от появата си в Премиършип много рядко вкарват по повече от два гола на двубой. В съперничествата си през миналия сезон така и не намериха начин да стигнат до завършек с повече от два гола, а серията ще бъде продължена.

първенство:Англия – Висша Лига
двубой:Хъдърсфийлд – Брайтън
прогноза: Под 2.5 гола
коефициент: 1.50 в betfair
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50