Прогноза за Гимараеш – Морейренсе

футболни прогнози

Безплатни футболни прогнози с анализ от 5bet.eu

Изненадващо тези точно тези отбори се изявяват толкова силно в продължение на изминалия полусезон от португалския елит и при това положение ще влязат в съперничество в заключителния кръг от есенния дял.

Никой не ги причисляваше към сметките за върховите позиции, а те са точно там, като понастоящем са на 5-о и 6-о място, а разликата помежду им е едва 3 пункта в полза на гостите.

Морейренсе

Много изненадващо е това, че Морейренсе продължава с атакуващия си начин на игра и много често рискува точката за трите, като и точно поради тази причина има само едно реми в продължение на сезона. Изненадващо до известна степен е това, че тимът има 18 вкарани голове, а не много повече, на фона на всичките тези положения, които създава в голяма част от двубоите си.

Най-нормалното нещо е той, както и задаващият му се съперник, да отстъпват на обичайната голяма четворка в страната, състояща се от Порто, Бенфика, Брага и Спортинг.

Постигнатото дотук е много над предварителните очаквания, така че всеки измежду Гимараеш и Морейренсе има от какво да е доволен. В последно време гостите започват все по-често да вкарват по-голям брой голове в сблъсъците си, а подобрението в резултатите им е повече от видимо. Всеки от последните 4 двубоя в първенството неизменно беше спечелен, а 3 от случаите завършиха с над 2.5 гола. Изненадващо е единствено това, че при всичките си тези добри резултати и толкова добра позиция в класирането, тимът е с отрицателна голова разлика.

Гимараеш

Гимараеш все по-често започна да се настанява както на страната на малкото попадения, така и на тази на лошите резултати. Няма по-лоша комбинация от тази, а още в домакинството на Морейренсе отборът ще изглежда коренно различно. Той ще е офанзивен и ще погледне към вкарването на ранен гол, който да сложи край на головата му суша и да му позволи отново да задмине този си съперник в подреждането след като само допреди няколко седмици беше неизменно пред него.

Страшно много са изданията на това съперничество през последните години, завършващи с голови спектакли като последният такъв случай беше за купата (3:3) през 2017-а. Ще последва ново подобно зрелищно противопоставяне, в което головете ще са налице.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Гимараеш – Морейренсе
прогноза: Гол/Гол @ 1.90
коефициенти: коефициенти от Казино winbet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75