Прогноза за Гана – Бенин

Купа на африканските нации

Обосновани прогнози за купата на африканските нации

Гана

Гана открива кампанията в тазгодишното издание на купата на Африка с мач срещу Бенин. Преди години този тим на символичните домакини много по-често се озоваваше в центъра на вниманието на футболните фенове и въпреки това резултатите му не бяха така убедителни. Сега, когато положението е различно, тимът сякаш е много по-добре играещ и колкото и изненадващо да е, ще се превърне в много по-сериозен фактор.

Ганайците назначиха Джеймс Апия, който най-накрая ще направи така, че страната да бъде озарена от своите върхови успехи, които вече дълго време чака. Този състав на Гана е такъв, който работи дълги години наред и който разчита на едни и същи футболисти. И понастоящем положението е такова като на практика промените в редиците му са страшно малко, а основата вече е положена и отборът е готов за направата на нещо голямо.

Много трудно, даже невъзможно, изглежда това някой измежду Бенин и Гвинея Бисау да хвърли каквато и да било сензация в настоящата компания и да затрудни някой измежду големите фаворити за класиране. Разликата в редица отношения е налице, а въпреки, че на първи прочит тимът на Гвинея Бисау е считан за сигурен последен в групата, то той ще е много по-близо до това да остане трети.

Бенин

Бенин не разполага с някакъв футболен потенциал в този си вид и ще влезе в ролята на няколко от тимовете от подобен калибър от последните дни. Няма да отнеме много време на Гана, за да затвърди мнението, че е не само по-добър от този си опонент, а и е готов за включване в битката за първото място.

Тимът на Апия ще се позабавлява по зеления терен и ще изкопчи важна победа още в първия си мач.

първенство:Купа на Африканските Нации
двубой: Гана – Бенин
прогноза:Гана
коефициент: @1.70 в betfair
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.70