Прогноза за Фулъм – Тотнъм

Фулъм - Тотнъм

Нашата прогноза /обоснована/ за дербито Фулъм – Тотнъм

Много, много важен двубой за всеки от участниците в него, който ще насочи сезона в една или друга посока за тях. „Котиджърс“ правят един много непредсказуем такъв, имащ негативен оттенък.

Фулъм

След изминаването на по-голямата част от него броят на радващите новини за тях са едва две: че имат Клаудио Раниери за треньор и че направиха сериозни инвестиции в закупуването на нови футболисти (още през лятото). Това са и доводите, които са в състояние да преобърнат статуквото за тях и да ги оставят в играта.

Изоставането им спрямо спасителния бряг обаче нараства с всеки следващ кръг като вече достигна 7 пункта след победата на Нюкасъл над Кардиф вчера. Това е и най-големият повод за негативизъм около Раниери и неговите хора, но стабилизират ли собственото си представяне, ще имат достатъчно възможности, за да погледнат към оцеляването си.

Позициите от 14-та надолу са в много малък точкови диапазон една спрямо друга като същност разликата помежду им е всичко на всичко една точка. Всичко това значи, че доближи ли се до един от основните си съперници за оцеляването, Фулъм ще е близо и до останалите, с което и шансовете за оставане в дивизията ще са много добри. За най-голяма радост на Раниери това домакинство на Тотнъм идва в момент, в който съперникът е разклатен от липси на ключови футболисти.

Тотнъм

Само преди няколко дни намиращият се несъмнено в най-добра кондиция в редиците им Хьон Мин-Сон потегли за ОАЕ, за да се присъедини към националния отбор на Южна Корея, а Хари Кейн получи травма и повече от месец и половина няма да е на разположение на Почетино. И така изведнъж в рамките само на няколко дни аржентинецът загуби двамата си най-силни футболисти в предни позиции. Това веднага ще даде своя ефект и тимът му ще е напълно безидеен при отсъствието им.

Нито един от останалите на пейката няма да е в състояние да излезе на „Крейвън Котидж“ от първия съдийски сигнал и да замени било то Сон, било то Кейн. Най-лошото за Почетино е, че на практика Кейн е единственият централен нападател, имащ сериозна роля през сезона, с който той разполага.

Другият вариант на позицията е Фернандо Йоренте, който в последно време рядко попадаше дори на резервната скамейка, но срещу Фулъм се очаква той да започне от самото начало.

Няма да има някакви изненади в избора и на двамата треньори като Раниери ще разчита на: Рико, Одой, Льо Маршан, Рийм, Кристи, Чембърс, Сери, Брайън, Шурле, Сесеньон и Митрович, а Почетино на: Лорис, Роус, Вертонген, Алдервайрелд, Трипиър, Уинкс, Скип, Ериксен, Али, Ламела, Йоренте. Това е най-слабият като качество отбор на Тотнъм (излизащ за първенство) от месеци насам и със сигурност представянето му няма да е на ниво.

Развитието на този двубой ще е с изненадващ ход като головете ще отсъстват, а вкарването на един може да е достатъчно за излъчване на крайния победител.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Фулъм – Тотнъм
прогноза: Под 2.5 гола @ 1.90
коефициенти: коефициенти от 1xbet букмейкър
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90