Анализ за Фулъм – Манчестър Сити

Фулъм

Фулъм вече гледа към Чемпиъншип, като темата, вълнуваща най-много феновете на клуба в оставащите кръгове, е дали ще бъде гласувано доверие на Скот Паркър (изпълняващ ролята на временен треньор след раздялата с Клаудио Раниери) или пък ще бъде търсен утвърден треньор, който да е в състояние още в първия си сезон начело на отбора да го върне обратно в елита. Още след последната промяна на треньорския пост беше ясно, че от лагера на Фулъм вече са развели белия флаг, приемайки изпадането. Със сигурност вече няма и особено желание у футболистите да излизат на терена срещу подобни съперници поне в този си отборен вид и да бъдат разгромявани кръг след кръг.

Така се стига и до 32-ия когато насреща им застава – големият отбор на Манчестър Сити.

Манчестър Сити

По-рано бяха обсъждани какви ли не твърдения около „гражданите“ за това, че са непобедими и че ще триумфират на всички възможни фронтове. Последното все още е напълно реален сценарий, но едва ли при това положение ще се случи. Имайки за съперник тим, за който се изговори толкова много, безспорно това ще е една много сериозна стимул не само за Фулъм, а и за всички, които излизат насреща му в оставащите кръгове. Домакинството е друга характерна за английското първенство черта, а тук то е на страната на домакините.

Точно излизането на „Крейвън Котидж“ е в състояние по един или друг начин да помогне на възпитаниците на Паркър в това толкова трудно за тях предизвикателство. Няма нито един отбор, освен тях, който да загуби във всеки от последните си 5 кръга, а това накратко обрисува цялата ситуация. Преди две седмици „котиджърс“ излязоха на зеления килим, за да се надиграват с другия голям претендент за титлата и не им достигна много малко, за да увенчаят усилията си с успех.

Провалили се в последните минути в дефанзивен план, те определено могат да изкажат задоволството си от показаното, като поражението на този етап и при това положение трябва да е едно от последните неща, които да ги вълнуват.

Отборът на Паркър ще излезе много напред и в този случай, ще пресира съперника си и няма да му позволи да се чувства така комфортно, а в същото време и бързо ще затваря пространствата в своята половина, така че Фулъм ще е на път да направи една от големите сензации.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Уест Хям – Фулъм
прогноза: под 4.5 гола
коефициенти: коефициент 1.85 при с нова регистрация в melBet
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.501.501.50