Прогноза за Фулъм – Лестър

Прогноза за Фулъм - Лестър

Прогноза с анализ за двубоя от английската висша лига между отборите на Фулъм – Лестър

Едно от най-дългоочакваните съперничества през днешния ден е точно това между отборите на Фулъм и Лестър. То ще е много по-специално за един отбор и за един конкретен човек. Клаудио Раниери, който изведе Лестър до магическата приказка само преди няколко сезона, има насреща доскорошния си отбор, доскорошните си подопечни.

Лестър

Няма никакво съмнение, че ще има изобилие от емоционални моменти както преди мача, така и след него, както за самия Раниери, така и за футболистите на Лестър. Многократно камерите ще улавят безкрайните им емоции, които за 90 минути ще останат на заден план.

Италианецът се изправя пред едно ново за себе си предизвикателство, с което още преди да започне, изглеждаше много трудно да се справи.

Неговият тим е на дъното на класирането, а със своите едва 8 точки има много малка вероятност в близките кръгове да напусне тази потресаваща позиция. Въпреки това големите промени, предизвикани от Раниери тепърва ще започнат, а с това се завръщат и надеждите за феновете на тима. На дневен ред стои подобряването на играта в отбрана, като това е нещо много характерно за Раниери.

Не се знае единствено това дали той разполага с подходящите футболисти според вижданията си, за да върне добрите изявите на тима. Със сигурност задаващото се предизвикателство и най-вече това още в този кръг – да се справи с Лестър, ще е безкрайно трудно за домакините.

През последните няколко седмици футболистите на Клод Пюел от своя страна са на прилично ниво в защитен план и рядко допускаха попадения във вратата си. След контузията на Джейми Варди в миналия кръг се очаква той да пропусне гостуването на Фулъм, което ще доведе и до огромно отслабване на нападението.

За първи път от много време насам Фулъм ще демонстрира някакви качества в защитен план и ще завърши свой двубой с малко голове.

първенство:Англия – Висша Лига
двубой:Фулъм – Лестър
прогноза: Под 2.5 гола
коефициент: 1.90 в betfair
Статус:Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90