Прогноза за Фрозиноне – Емполи

"Прогноза

Фрозиноне продължава да е сред най-слабите тимове в италианския елит и това, че спечели само точка в рамките на изминалите вече 8 кръга въобще не е изненадващо. Просто този тим отстъпва в страшно много отношения на всички останали в лигата и единствената причина да не е твърдо на дъното в таблицата е, че още преди началото на сезона бяха отнети 3 точки от актива на Киево по решение на местната федерация и така понастоящем „летящите магарета“ са с отрицателен актив.

Колкото и трудно да може да се отчете нещо позитивно в тима на Фрозиноне, то слагайки розовите очила може все пак да бъде отметнато това, че в обхвата на последните два кръга тимът се разписа на цели 3 пъти – веднъж във вратата на Дженоа и на два в тази на Торино.

Това бяха и всичките му реализирани попадения през сезона, като преди това завърши 6 последователни кръга без да намери нито веднъж противниковата врата. Със сигурност това раздвижване ще вдъхне някакъв минимален устрем в редиците на домакините, които след като най-накрая разбраха, че могат и да вкарват, излизат срещу най-близко намиращия се пред себе си тим – този на Емполи. Разликата помежду им е едва 4 точки и на този етап на практика е невъзможно да бъде стопена след края на кръга.

Въпреки това Фрозиноне, ако някак си стигне до победата, ще се доближи страшно много до спасителната зона и ще гледа по много по-различен начин на престоя си в Серия А. Тимът измъчи до краен предел не кой да е, а един от стойностните тимове в първенството – този на Торино, прилагайки точно по-разкрепостен футбол. Осъзнал ползите от един такъв подход, предпоследният ще се опита да го разгърне отново, този път срещу много по-лесно преодолим съперник.

Емполи

Емполи навлезе в голова суша като не намери вратата нито на Парма, нито на Рома в предходните два кръга. Преди това в два поредни сблъсъка тимът се разписа, а поглеждайки още по-назад във времето ще отчетем удължаване на въпросното редуване – още два последователни двубоя без вкаран и гол. Всичко през сезона за Емполи започна с победа над Каляри с 2:0 и загуба от Дженоа с 2:1, така че всъщност от самото му начало в рамките на изминалите 8 кръга неизменно тимът редува кратки серии от по два двубоя, в които вкарва, и от два, в които не го прави.

По хода на последователността следва срещу Фрозиноне най-накрая да намери път към гола, а домакините ще продължат да залагат на подхода си от последните кръгове и така, макар всички да предвиждат безкрайно скучен сблъсък между два от тимовете в зоната на изпадащите, те ще демонстрират футболни достойнства в началото на неделния ден в Серия А и ще спечелят зрителите с наличието и на голове.

 

първенство: Италия – Серия А
двубой: Фрозиноне – Емполи
прогноза: Гол/Гол
коефициент: @1.80 в бетфайр България
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1,801.801.80